Lordi pääsee unelmakeikalle

5.12.2007 10:27

 

Lordi matkaa maaliskuun lopulla Uuteen-Seelantiin. Yhtye esiintyy ROCK2WGTN Rocktacular – Easter 2008 -tapahtumassa, jonkna muita esiintyjiä ovat esimerkiksi Ozzy Osbourne ja Kiss. Amerikkalainen Kiss istuu Lordin maailmassa ehdottoman ylijumalan pallilla, joten suomalaisbändi on luonnollisesti innoissaan.

– Puhutaan tästä hommasta kuitenkin toistaiseksi muodossa jos… Nimittäin minä uskon tämän lopullisesti vasta sitten kun istumme lentokoneessa matkalla pelipaikalle, Lordin rumpali Kita sanoo.

– Mutta onhan tämä ihan uskomaton juttu ja ehdoton unelmien täyttymys jos ja kun päästään Kissalan poikien kanssa samalle keikalle. Ympyrä siinä sulkeutuu, kun muistellaan vaikka sitä, että Lordi-yhtyeen jäsenet tapasivat toisensa matkalla Kissin konserttiin Tukholmaan.

– Toivotaan myös sitä, että Kiss pysyy kasassa ja niin edelleen. Eiväthän he nyt varmastikaan enää kovin kauan jaksa kiertää maailmaa, joten aika tavalla viime hetkillä tässä päästään "mukaan".

Mitä unelmia Lordilla voi olla tällaisen jälkeen?

– Onhan niitä! Jos puhutaan yhteiskeikoista niin esimerkiksi Mötley Crüen kanssa olisi hienoa päästä esiintymään.

Lordin uusi single, Dark Floors -leffan tunnussävel Beast Loose In Paradise, julkaistaan digitaalisesti jouluaattona. Fyysinen single ilmestyy 9.1.2008. Yhtye jatkaa myös seuraavan albuminsa kappaleiden kirjoittamista.

Lordin keikka Rovaniemellä 14.12. on puolestaan peruttu. Peruutuksen syy on tietojen mukaan Dark Floorsin jälkituotanto, jonka johdosta Mr. Lordi joutuu matkustamaan Lontooseen efektikuvauksiin.

www.lordi.fi

Lisää luettavaa