Madonna meluaa, Boy George kirjoittaa Amy Winehousesta | Soundi

Madonna meluaa, Boy George kirjoittaa Amy Winehousesta

Madonnan seitsemännen kerroksen asuinhuoneiston yläpuolella asuva Karen George on kyllästynyt artistin huoneistosta kantautuvaan meluun. Lukuisia valituksia tehnyt George on nyt jättänyt New York State Supreme Court -oikeistuimelle lakihaasteen, jonka mukaan "taloyhtiö on ollut täysin kykenemätön hillitsemään Madonnan toimia".

- Joudun lähtemään asunnostani aina silloin, kun Madonna valmistautuu vaikkapa kiertueeseen. Hänen puoleltaan tuleva meteli on aivan käsittämätöntä, naapuri ilmoittaa.

Madonnan entinen aviomies Guy Ritchie on puolestaan puhunut ensimmäistä kertaa julkisesti parin kohuerosta. Ritchie käytti entisestä vaimostaan muun muassa sanaa "retarded". Termihän tarkoittaa esimerkiksi "kehittymätöntä" ja "vähä-älyistä".

Culture Clubin entinen keulahahmo Boy George puolestaan kulutti vankila-aikaansa hyödyllisesti. Laulaja on kertonut muun muassa säveltäneensä biisin Amy Winehousesta. Kappaleen nimi on Your Pain Makes A Beautiful Sound.

- Kirjoitin vankilassa esimerkiksi musiikkia ja pidin päiväkirjaa. Materiaalia julkaistaan ensi vuoden aikana, George sanoo.

Laulaja vapautui suffolkilaisesta vankilasta viime keväänä. Hän ehti istua nelisen kuukautta puolentoista vuoden tuomiosta, ennen vapautumistaan hyvän käytöksen vuoksi. George joutui linnaan sen jälkeen, kun hän muun muassa pahoinpiteli miesprostituoitua itälontoolaisessa asunnossaan huhtikuussa 2007.

Tähän liittyvät jutut

Jack White pahoittelee sanomisiaan - syytäkin on

Maineikas amerikkalaismuusikko Jack White on julkaissut kotisivullaan pitkän An apology and explanation from Jack White -tekstin, jossa hän pahoittelee viime aikojen sanomisiaan ja kirjoituksiaan. Kirjeen pariin pääsee täällä.Osansa anteeksipyynnöistä saa muun muassa The Black Keysin Dan Auerbach, jota White kritisoi viime vuonna julkisuuteen tulleissa yksityisissä kirjeissä.

Amy Winehouse kiertää kohta maailmaa?

Vuonna 1996 surmattu räppäri Tupac Shakur "keikkaili" Coachella-festivaalilla Kaliforniassa keväällä 2012 - hologrammihahmon muodossa.Kesällä 2011 menehtyneen Amy Winehousen suunnalta kuuluu nyt samanlaisia suunnitelmia, mutta siinä missä 2Pac "esiintyi" Coachellan lavalla niin Winehousen hologrammin ympärille puuhataan kokonaista maailmankiertuetta.- Haluamme Amyn pääsevän maailmankiertueelle eli tekevän jotakin, mihin hän ei elinaikanaan kyennyt, hankkeen puuhamies Alki David sanoo brittimedialle. - Musiikki oli Amyn koko elämä ja monet haluaisivat kuulla hänen lauluaan estradilta käsin tänä

Beyonce ja Andre 3000 versioivat Amy Winehousea

The Great Gatsby -elokuvan soundtrackille mukaan tuleva Beyoncén ja André 3000:n näkemys Amy Winehousen Back To Black -biisistä on kuultavissa Soundcloudissa.Muun muassa Leonardo DiCaprion tähdittämä The Great Gatsby – Kultahattu -elokuva tulee ensi-iltaan Suomessa 17. toukokuuta. Jack Whiten Third Man Records -yhtiö julkaisee soundtrackin - yllätys yllätys - vinyylinä ja deluxe-paketista löytyy kolme bonusbiisiäkin.Amy Winehouselle ollaan puuhaamassa myös omaa katua Lontooseen.

Naisista parhaat – soittolista naistenpäivän kunniaksi

Kokosimme kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi soittolistallisen meidän mielestämme hienoimpia naisartisteja aina Billie Holidaysta Dusty Springfieldin (kuvassa) ja Aimee Mannin kautta Yonaan ja Aino Vennaan.

Kaksi Amy Winehouse -albumia tulossa

Brittilaulaja Amy Winehousen isä Mitch Winehouse on paljastanut BBC:lle, että "varastossa on vielä runsaasti julkaisematonta materiaalia". Artistin isän mukaan tulossa on "ainakin kaksi uutta albumia".

AMY WINEHOUSE: Lioness: Hidden Treasures

Näin Amy Winehousen esiintyvän Oslossa tammikuussa 2007 – nuori nainen lauloi todella itsevarmasti ja sävykkäästi, vaikka tuntuikin siltä, että hän ei ollut lavalla täysin kotonaan.

Amy Winehouse: Uusi albumi joulukuussa

Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures -pitkäsoiton julkaisupäiväksi on vahvistunut 5. joulukuuta. Kesällä traagisesti menehtyneen brittilaulajan albumin tuotannosta vastaavat Mark Ronson ja Salaam Remi - siis ammattilaiset, joiden kanssa Winehouse oli jo pitkään tehnyt studiotyötä.