Marilyn Manson paljastaa törsäävänsä rahansa autojen sijaan hieman, öh, epätavallisempiin kohteisiin: ”Ostin hänen kätensä ja r*nkkasin sillä”

Marilyn Manson valotti törsäystottumuksiaan Rolling Stone -lehdelle.
8.10.2017 18:57

Shokkirokkari Marilyn Manson keskusteli hiljattaisessa Rolling Stonen haastattelussa muiden aiheiden ohessa rahankäytöstään ja tuli samalla paljastaneeksi, mihin kohteisiin hän tuppaa törsäämään itseään hemmotellessaan.

”Minulla ei mitään ajoneuvoja. En ole tyypillinen kaveri, joka kiertelee ostelemassa autoja. Minulla ei ole edes ajokorttia. Sanoisin siis, että viimeisin juttu johon törsäsin, oli äskettäisestä huutokaupasta hankkimani Hannibal Lecter [tv-sarja Hannibalista] -esineistö”, Manson kertoilee.

”Ostin hänen käyttämänsä suojapuvun, jolla hän suojasi pukunsa ja kenkänsä vereltä, hänen kokkatessaan käyttämänsä esiliinan, jolla on myös verta, veitsen, irtileikatun kielen ja Anna Chlumskyn käden. Hänen kätensä näet leikattiinsarjassa irti. Törmäsin ohjelman luoja Bryan Fulleriin ja hän sanoi, että ’hei, kuulin että ostit kaikki tavarat – olen se kaveri, joka vastaa Hannibalista’, johon vastasin: ’Kerro Annalle, että olin tarpeeksi rikas ostaakseni hänen kätensä ja runkkasin sillä.'”

Jutustelun siirtyessä huumeisiin, Manson paljastaa mielenkiintoisena knoppina, ettei enää suostu polttamaan ihmisten luita tai ottamaan happoa. ”Kaikki demonisi tulevat esiin kun poltat luita tai nappailet happoa”, mies varoittaa. Tämä lienee syytä pitää jatkossa visusti mielessä.

Lisää luettavaa