Megadeth-pomo antaa vastineen häntä per*läveksi haukkuville: ”Jos en pidä sinusta, saat myös kuulla sen”

Dave Mustaine paljastaa lisäksi neljä veetä, jotka ovat osoittautuneet aikojen saatossa kohtalokkaiksi lukemattomille yhtyeille.
24.8.2017 21:19

Hankalaksi ja suorapuheiseksi mieheksi monasti tituleerattu Dave Mustaine kertoo Ultimate Guitarin haastattelussa teoriansa sille, miksi ihmeessä miehen harteille on moinen maine päässyt laskeutumaan.

”Näen asian näin: koston ultimaattisin muoto on kertoa totuus ja pyrin olemaan niin rehellinen kuin suinkin pystyn siinä mitä teen, kuinka soitan ja kenen kanssa työskentelen”, mies toteaa. ”En johdattele ihmisiä harhaan. Jos en pidä sinusta, saat myös kuulla sen. Mielestäni se on jotain, jota musiikkibisnes tarvitsee — jonkun, joka kertoo asiat niin kuin ne ovat.”

”Kaikki eivät tarvitse palkintoa pelkästä osallistumisesta. On ykköspaikka ja kaikki loput ovat viimeisellä sijalla. Tiedätkö mitä tarkoitan? Kun olin junnu, en olisi osallistunut nappulaliigaan vain saadakseni pokaalin kuten kaikki muut. Paljon on peräisin siitä, kuinka meidät palkitaan tekemistämme asioista.”

Yhtyeiden sisäisestä dynamiikasta puhuessaan Mustaine nostaa esiin ”neljä veetä”, jotka ovat käytännössä kaikkien hajoamisten taustalla.

”Toiset haluavat mainetta, toiset taas mammonaa”, Mustaine selventää ja jatkaa: ”Kaikki bändit ovat hajonneet joko voimannäyttöihin, valuuttaan, valtapeleihin tai vaginaan — pelättyihin neljään veehen. Siitä ei vain pääse mihinkään. Näin se menee”, mies paaluttaa.

Lisää luettavaa