Menossa Iron Maidenin keikalle? Ota ihmeessä haltuun Lost Societyn Samyn mainiot kommentit!

29.6.2016 10:39

Iron Maiden esiintyy Hämeenlinnassa tänään keskiviikkona 29.6. Paikalla on tietenkin myös Lost Societyn laulajakitaristi Samy Elbanna, joka on KOVA Iron Maiden -fani. Luehan alta lisää.

Mikä oli aikoinaan ”ensikosketuksesi” Iron Maideniin?

– 7-vuotiaana kuulin ensimmäistä kertaa Iron Maidenin tuotantoa, ja kappale taisi olla The Number Of The Beast -levyn The Prisoner. Isobroidi oli tehnyt mulle mixtapen, jossa oli kaikkea musaa mitä hän itse diggaili, ja ykkösträkkinä löytyi Maidenia, ja olihan se mulle ihan ”love at first listenii”. Eka juttu mitä kelasin oli vain että miten on mahdollista että bändissä joka ikinen soittaja vetää niin täydellisesti ja miten meininki on vaan niin kova. Soolot oli ihan killerit, Dickinsonin voksut siisteintä ikinä ja kaikki oli muutenkin kohdallaan. Silloin myös päätin että musahommat on se mun juttu.

Mikä on kaikkien aikojen Iron Maiden -suosikkialbumisi?

– Kaikkien aikojen Maiden-levy on ollu mulle aina Seventh Son Of A Seventh Son, ja mainittakoon vielä että kovin biisi IKINÄ on mielestäni Infinite Dreams. Tällä levyllä on niin paljon sitä signature-Maiden-eeppisyyttä ja biisit on alusta loppuun kovinta ikinä!

Kuinka usein olet nähnyt Iron Maidenin keikalla?

– Neljä kertaa on tullut nähtyä Maiden livenä, ja joka ikinen kerta on kyllä ollut ihan uskomaton kokemus. Varmaan spessuin tapaus itselle oli Sonisphere Porissa vuonna 2010. Myrskystä selvittiin, ja jonkun 5 tunnin odotuksen jälkeen kun äijät pomppas lavalle niin tunnelma oli jotain ihan käsittämätöntä. Myös se oli aika hiton sickiä että sillä ulkoilmakeikalla oli oikeasti pimeätä, kun Fear Of The Dark lähti.

Oletko tutustunut yhtyeesen usimpaan The Book Of Souls -albumiin ja aiotko mennä kesällä Maidenin keikalle?

– Uutta levyä on tullut kuunneltua ihan hitosti, ja siinä riittääkin kuunneltavaa! Mielestäni tällä levyllä on kovimpia Maiden-biisejä pitkään aikaan, ja albumia jaksaa kuunnella kerta toisensa jälkeen. Ja olen todellakin lähdössä tsekkailemaan spektaakkelia Hämeenlinnaan! Viime kerrasta on jo niin monta vuotta että tiedän että kokemus tulee olemaan ihan huikea. Tämä bändi ei IKINÄ petä!

Lost Society puolestaan esiintyy Helsingin Tavastialla heti seuraavana päivänä eli torstaina 30.6. Mukana armottomassa menossa ovat myös Santa Cruz ja Shiraz Lane.

– Varmaan siistein keikkamuisto Tavastialta tähän mennessä on se, kun vedettiin Santa Cruzin kanssa kimppaveto huhtikuussa 2014 ja meidän keikan lopussa vedettiin Cruzien sekä Unto Helon kanssa Lootusasentoon. Meininki oli luonnollisesti ihan perkeleen kova kun jengi sitä huusi messissä. Jospa tälläkin kertaa joku siisti kimppaveto keksittäis…

Otetaanpas tähän sitten tällainen:

Lisää luettavaa