Metallica jatkaa klassikkoalbumiensa remiksaamista – seuraavaksi vuoronsa saavat luultavasti ne kaikkein odotetuimmat levytykset

Metallica jatkaa vanhojen levyjensä remiksaus- ja -masterointiurakkaa.
14.10.2017 17:13

Metallica valmistautuu julkaisemaan marraskuussa remiksatun ja remasteroidun version Master of Puppets -merkkipaalustaan, mutta meno ei ole sen jälkeen suinkaan hidastumassa – päinvastoin. Metal Injection raportoi nimittäin orkesterin aloittaneen urakoimisen …And Justice For Allin ja The Black Albumin vastaavien uusintapainosten parissa. Erityisesti ensiksi mainitun alataajuuksien puutteiden (mahdollisen) korjaamisen luulisi kiinnostelevan erityisen hyvin aiheesta jo miltei kolme vuosikymmentä partojaan päristelleitä faneja.

”Kill ’Em Allin ja Ride The Lightningin deluxe box set -pakettien jälkeen, ja Master of Puppetsin ilmestyessä vain vajaan kuukauden päästä, on aika kääriä hihat …And Justice For Allin ja Metallican suhteen”, yhtye kertoo tiedotteessaan. ”Kuten varmasti muistanette, pyysimme apuanne kolmen ensimmäisen paketin kanssa, joten varmistaaksemme fanien osallisuuden kaikkiin näihin julkaisuihin, teemme niin tälläkin kertaa!”

”Olemme kiinnostuneita kaikesta elokuun 1987 ja heinäkuun 1993 väliseltä ajalta peräisin olevasta materiaalista… olipa kyse sitten valokuvista (itse otetuista!), flaijereista, lipunkannoista, backstage-passeista tai mistä tahansa muista muistoesineistä. Mikäli satuit haastattelemaan Jamesia, Larsia, Kirkkiä tai Jasonia noihin aikoihin ja nauhoitukset ovat vielä tallessa, kerro siitä meille!”

”Jätä jälkesi näihin albumeihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen submissions@metclub.com ja jaa tarinasi. Saat lisäohjeita kuinka voit lähettää meille hallussasi olevia otteita historiasta. Mikään muisto ei ole liian pieni tai merkityksetön… jaa siis arkistosi muiden fanien kanssa ja pidä hauskaa, kun tallaamme yhdessä pitkin muistojen raittia.”

Lisää luettavaa