Metallican biisilista selvisi, bändi Pohjoismaiden-kiertueelle? | Soundi

Metallican biisilista selvisi, bändi Pohjoismaiden-kiertueelle?

Syyskuun puolivälissä ilmestyvän Metallica-levy Death Magneticin biisilista on nyt tiedossa. Levyllä kuullaan seuraavat kappaleet:

That Was Just Your Life
The End Of The Line
Broken, Beat & Scarred
The Day That Never Comes
All Nightmare Long
Cyanide
The Unforgiven III
The Judas Kiss
Suicide & Redemption
My Apocalypse

Death Magnetic julkaistaan lukuisina erilaisina painoksina. Saataville tulevat esimerkiksi seuraavat versiot:

* cd
* cd - limited digipack
* 2 LP - limited
* cd - Death Magnetic + Mission:Metallica platinum (sisältää koodin Mission:Metallica -sivostolle)
* LP- Death Magnetic + Mission:Metallica platinum (sisältää koodin Mission:Metallica -sivostolle)
* cd - The Box Magnetic (Death In A Coffin) + Mission:Metallica Platinum

Soundi kävi myös haastattelemassa Metallicaa ja levy-yhtiön edustajan mukaan "yhtye suunnittelee ensi vuodelle laajaa Pohjoismaiden-kiertuetta". Tässä yhteydessä sana "laaja" voi tietenkin tarkoittaa lähes mitä tahansa, mutta toivotaan parasta... Kiertue on joka tapauksessa tulossa, sillä rumpali Lars Ulrich kertoi Metallica-konsertin lopputunnelmissa "yhtyeen palaavan ensi vuoden alkupuoliskolla Euroopan-rundille".

www.metallica.com

Tähän liittyvät jutut

Maailmankaikkeuden surkeimmat raskaat levyt listattu - mitä sanoisi Lemmy?

Yahoo-sivusto on julkaissut listan huonoimmista hevilevyistä. Listaukseen on otettu mukaan vain tunnettuja yhtyeitä, sillä "miksi potkia potkittuja, jotka eivät koskaan nousseet parrasvaloihin".Luetteloa ei voi sanoa kovin yllätykselliseksi, mutta kyllähän luonnollisesti mielipiteitä herättää. Music From ”The Elder” - hevilevy?

Metallica teki ennätyksen ja soitti kolmelle sadalle pingviinille

Metallica teki historiaa vuonna 2013, kun yhtye esiintyi Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa, Australiassa ja Etelämantereella.Laulajakitaristi James Hetfieldin mukaan "THE gig of a lifetime" oli Etelämantereen-keikka, jonka nimi oli Freeze 'Em All:- Seitsemän eri maanosaa yhden vuoden aikana... Ja joukossa oli myös Etelämanner, joka jäi mieleen eräänä merkittävimmistä Metallican esiintymisistä koskaan.

Phil Anselmo: Metallica ei uskaltanut soittaa kanssamme

Phil Anselmo on kertonut oman mielipiteensä siitä, miksi Metallica ja Pantera eivät koskaan kiertäneet yhdessä.- He tiesivät, mitä tuollaisella kiertueella tapahtuisi... Me olisimme syöneet heidät elävältä! ("Because they know what would fuckin' happen. We would fuckin' eat them alive! That's the end of the fuckin' sentence.

Olitko Saapasjalkarockissa vuonna 1986? Metallica kaipaa juuri sinua!

Metallica julkaisee virallisen kirjan, jossa muistellaan vuonna 1986 ilmestynyttä Master Of Puppets -klassikkoa ja ylipäänsä kaikkea tuohon levyyn sekä aikakauteen liittynyttä. Teoksesta vastaa Matt Taylor.Metallican sivu kertoo seuraavaa: "Matt's plan for Master Of Puppets book is to lean heavily on amateur, fan-taken photos and stories reflecting the grassroots vibe of the time, so this is where you come in. Were you there in 1986? Snuck a camera into a show or two? Ran into us at a record store or in the bar? Have a funny story about getting to the gig or photos of you and your pals there?

Metallican keikkadebyytti Euroopassa - pääesiintyjäksi vahingossa ja uskovaiset takajaloillaan!

Metallican kaikkien aikojen ensimmäinen Euroopan-keikka tapahtui Hollannin De Westereenissä kolmekymmentä vuotta sitten ja sikäläiset ovatkin nyt tehneet puolen tunnin mittaisen dokumentin aiheesta. Hei muuten, kuka tekisi dokkarin Metallican Nivalan-keikasta joulukuussa 1984?Mutta palataan Hollantiin...

Onneksi olkoon, Ride The Lightning!

Metallican toinen pitkäsoitto Ride The Lightning julkaistiin 27. heinäkuuta vuonna 1984. Tänään albumin julkaisusta on siis kulunut 30 vuotta ja yksi päivä.

Haluaisitko kiistellä presidentin kanssa Slayerin kovimmasta levystä?

Jakartalainen Joko "Jokowi" Widodo on valittu Indonesian uudeksi presidentiksi. 53-vuotias mies sai vaaleissa - tietenkin- 53 prosenttia äänistä.Soundi ei ole edelleenkään järin kiinnostunut politiikasta, mutta Widodo onkin erikoismies - hän nimittäin rakastaa metallia. Tuoreen presidentin suosikkiyhtyeitä ovat muun muassa Metallica, Lamb Of God, Napalm Death, Slayer ja Megadeth.Lamb Of Godin laulaja Randy Blythe on luonnollisesti varsin innoissaan asiasta:"Holy crap!