Metallican biisilista selvisi, bändi Pohjoismaiden-kiertueelle? | Soundi

Metallican biisilista selvisi, bändi Pohjoismaiden-kiertueelle?

Syyskuun puolivälissä ilmestyvän Metallica-levy Death Magneticin biisilista on nyt tiedossa. Levyllä kuullaan seuraavat kappaleet:

That Was Just Your Life
The End Of The Line
Broken, Beat & Scarred
The Day That Never Comes
All Nightmare Long
Cyanide
The Unforgiven III
The Judas Kiss
Suicide & Redemption
My Apocalypse

Death Magnetic julkaistaan lukuisina erilaisina painoksina. Saataville tulevat esimerkiksi seuraavat versiot:

* cd
* cd - limited digipack
* 2 LP - limited
* cd - Death Magnetic + Mission:Metallica platinum (sisältää koodin Mission:Metallica -sivostolle)
* LP- Death Magnetic + Mission:Metallica platinum (sisältää koodin Mission:Metallica -sivostolle)
* cd - The Box Magnetic (Death In A Coffin) + Mission:Metallica Platinum

Soundi kävi myös haastattelemassa Metallicaa ja levy-yhtiön edustajan mukaan "yhtye suunnittelee ensi vuodelle laajaa Pohjoismaiden-kiertuetta". Tässä yhteydessä sana "laaja" voi tietenkin tarkoittaa lähes mitä tahansa, mutta toivotaan parasta... Kiertue on joka tapauksessa tulossa, sillä rumpali Lars Ulrich kertoi Metallica-konsertin lopputunnelmissa "yhtyeen palaavan ensi vuoden alkupuoliskolla Euroopan-rundille".

www.metallica.com

Tähän liittyvät jutut

Megadethilla jättikasa ideoita - mutta Metallica vie silti voiton

Oulun Qstockissa esiintyvä Megadeth kasailee parhaillaan uutta studioalbumia. Kitaristilaulaja Dave Mustaine on kertonut työstämisen edistymisestä amerikkalaisen radioaseman haastattelussa.- Studioni tietokoneella on yli 130 alustavaa ideaa ja/tai valmiimpaa biisiä, joten meillä ei ole minkäänlaista puutetta materiaalista.

Megadeth-ukot versioivat... Metallicaa!

Megadethissa aikoinaan soittaneet rumpali Nick Menza ja basisti James Lomenzo ovat ryhtyneet yhteistyöhön. Miehet aikovat kirjoittaa sekä julkaista jatkossa musiikkia ja kiertueitakin on luvassa."Mega-miehet" taitavat tietää, miten huomiota herätetään, sillä he ovat ensitöikseen julkaisseet näkemyksen vanhasta Metallica-biisi Motorbreathista. Versioon voi tutustua tässä alla:

Jättimäinen piraattilevytehdas paljastui Euroopan sydämestä

Cd-levy hallitsee Saksan äänitemarkkinoita edelleen noin 70 prosentin osuudella.Levy-yhtiöt ovatkin nyt saaneet Saksan poliisilta erittäin hyviä uutisia, sillä virkavalta on ilmoittanut saaneensa satimeen erään Euroopan suurimmista laittomista cd/dvd/vinyyli -prässäämöistä.Kahden vuoden tutkimukset johtivat hyviin tuloksiin, kun Aschaffenburgin ja Hessenin seuduilla sijainneet tehtaat paljastuivat.Osataan sitä siis muuallakin kuin esimerkiksi itäisessä Euroopassa... 

175000 juhlijalta jäi 200 tonnia jätettä - puhdistus maksaa miljoonan!

Glastonburyn jättifestivaali houkutteli Worthy Farm -tilalle eteläiseen Englantiin lähes kaksisataa tuhatta kävijää. Lehmät ja muut "farmilaiset" pääsevät toki käyskentelemään rakkaille pelloille vielä tänä kesänä , mutta siivoaminen ottaa kuitenkin aikansa - itse asiassa kuusi viikkoa, ainakin The Mirrorin mukaan. Ai niin, siivousryhmään kuuluu kahdeksansataa ihmistä ja siivousbudjetti on 780000 puntaa eli noin miljoona euroa!Ei ole toisaalta mikään ihme, että aikaa ja rahaa kuluu tuonkin verran, sillä iloiset festivaalivieraat jättivät juhlapaikalle kaikkiaan 200 tonnia jätettä.

Metallica + Glastonbury = kehuttu keikka ja huumoriarvoa!

Metallican ennakkoon soraääniä herättänyt paikka Glastonburyn festivaalien pääesiintyjänä kääntyi yleisen mielipiteen mukaan voitoksi. Bändi väläytti keikan introvideolla myös mainiota sarkasmintajua.

No, huhhuh! Metallicaa ei todellakaan haluttu/haluta Glastonburyyn

Metallican pääesiintyjäslotti Glastonburyn "hippifestivaalilla" on herättänyt keskustelua tälläkin sivustolla, eikä näköjään yhtään syyttä.The Independent -lehden suorittaman kyselyn mukaan peräti neljä viidestä festivaalivieraasta olisi ollut halukas myymään hankkimansa pääsylipun sen jälkeen, kun Metallican esiintyminen varmistui.

Iron Maiden -keulakuva taas hurjana: Nyt kirveestä saavat mm. Judas Priest, Metallica ja punk

Iron Maidenin solisti Bruce Dickinson on ehtiväinen mies ja onpa hänellä kohtalaisen suuri suukin. Maidenin kesäkiertueen päätöksen lähestyessä puheet tuntuvat vain kovenevan.Dickinsonin mielestä punkrock on "sontaa" ja hän jakaa asiasta seuraavaan tuomion: "The reason they embraced punk was because it was rubbish and the reason they embraced rubbish was because they could control it. They could say: "Oh yeah, we're punk so we can sneer at everybody.