Metallican biisilista selvisi, bändi Pohjoismaiden-kiertueelle? | Soundi

Metallican biisilista selvisi, bändi Pohjoismaiden-kiertueelle?

Syyskuun puolivälissä ilmestyvän Metallica-levy Death Magneticin biisilista on nyt tiedossa. Levyllä kuullaan seuraavat kappaleet:

That Was Just Your Life
The End Of The Line
Broken, Beat & Scarred
The Day That Never Comes
All Nightmare Long
Cyanide
The Unforgiven III
The Judas Kiss
Suicide & Redemption
My Apocalypse

Death Magnetic julkaistaan lukuisina erilaisina painoksina. Saataville tulevat esimerkiksi seuraavat versiot:

* cd
* cd - limited digipack
* 2 LP - limited
* cd - Death Magnetic + Mission:Metallica platinum (sisältää koodin Mission:Metallica -sivostolle)
* LP- Death Magnetic + Mission:Metallica platinum (sisältää koodin Mission:Metallica -sivostolle)
* cd - The Box Magnetic (Death In A Coffin) + Mission:Metallica Platinum

Soundi kävi myös haastattelemassa Metallicaa ja levy-yhtiön edustajan mukaan "yhtye suunnittelee ensi vuodelle laajaa Pohjoismaiden-kiertuetta". Tässä yhteydessä sana "laaja" voi tietenkin tarkoittaa lähes mitä tahansa, mutta toivotaan parasta... Kiertue on joka tapauksessa tulossa, sillä rumpali Lars Ulrich kertoi Metallica-konsertin lopputunnelmissa "yhtyeen palaavan ensi vuoden alkupuoliskolla Euroopan-rundille".

www.metallica.com

Tähän liittyvät jutut

Nyt on erikoinen meininki: brittibändi soitti keikan... oikean jäävuoren päällä!

Raskas englantilaisyhtye The Defiled esiintyi äskettäin Grönlannissa - ja keikkapaikkana toimi kelluva jäävuori! Mikäpä muukaan...!The Defiledin puolituntinen konsertti on osa Jägermeister Ice Cold Gig -sarjaa, joka "vie yhtyeitä jääkylmiin olosuhteisiin eri puolille maapalloa". Onkohan keikkasarja saanut innoitusta Metallican konsertista Etelämantereella?Tapahtumasta löytyy mainio videodokumentti:

Kyllä: Metallica aikoi antaa kenkää Lars Ulrichille

On vuosi 1986 ja Metallica on kiertueella Euroopassa. Sitten pahin mahdollinen tapahtuu: yhtyeen kiertuebussin kuljettaja menettää auton hallinnan ruotsalaisella tiellä ja basisti Cliff Burton menehtyy onnettomuudessa.Jos tässä onnettomuudessa oli jollakin "onnea" niin tuo "onnekas" oli rumpali Lars Ulrich.

Megadeth-pomo kadotti... sukulaisen!

No, johan on taas ikävä tapaus syntynyt Megadethin suunnalla, sillä Dave Mustainen iäkäs anoppi on kadonnut kalifornialaiselta leirintäalueelta!Laulajakitaristin vaimon 75-vuotias äiti Sally Estabrook sairastaa Alzheimerin tautia eikä häntä ole nähty lauantain jälkeen. Mustainen mukaan "anoppini aviomies meni käymään suihkussa ja Sally oli sillä välin kadonnut". Megadeth-liideri pyytää yhtyeen faneilta apua Estabrookin etsimisessä.Täältä löytyy videoraporttia.

Ehdottomasti ehkä - Metallica-rumpali toimi yllättävän suosikkiyhtyeensä valomiehenä

Muun muassa U2:n "puolestapuhujana" viime päivinä esiintynyt Lars Ulrich pitää tunnetusti Deep Purplesta, Motörheadista, Black Sabbathista, Iron Maidenista ja monista muista vanhan koulun brittiyhtyeistä, mutta rumpalin kehujen joukossa on silloin tällöin vilahtanut myös Oasis.Oasis merkitsee kuitenkin Ulrichille enemmän kuin me "kuolevaiset" olemme ymmärtäneetkään. Brittilehti The Guardianin kirjoituksessa Ulrich kertoo muun muassa toimineensä Oasisin valomiehenä vuonna 1995:"Oasis has been the soundtrack to my life for the last 20 years on this wonderful planet.

Kaikki muut tuntuvat vihaavan - Lars Ulrich rakastaa

U2:n päätös jakaa tuoretta Songs Of Innocence -albumiaan ilmaiseksi iTunesin käyttäjille on herättänyt lähinnä närää - tai jopa melkoista raivoa, kuten tämä Sharon Osbournen esimerkki osoittaa.Metallican Lars Ulrich elää toisenlaisessa maailmassa. Mies on kommentoinut U2:n ratkaisua Billboard-lehdelle ja rumpalin mukaan "U2 are the coolest".- Elämme vuotta 2014 ja jokaista ratkaisua, joka yrittää rikkoa musiikkibisneksen "status quon", pitäisi tervehtiä suurin aplodein. Ei ole edes kysymys siitä, onko U2:n ratkaisu oikea vai väärä, mutta he ovat tehneet jotakin todella radikaalia...

Eddie rimpuilee kahleissa ja St Angerin nyrkki tärisee raivosta – Levynkannet heräävät eloon

Levynkannet heräävät henkiin näissä upeissa gif-animaatioissa.

Sosiaalinen media jatkaa voittokulkuaan - paitsi ex-Metallica-miehen kohdalla

Esimerkiksi Facebook ja Twitter saavat toki tänäkin päivänä runsaasti uusia käyttäjiä, mutta Metallican entinen basisti Jason Newsted on ottanut vastakkaisen kannan sosiaaliseen mediaan.Varsin hyvin vastaanotetun Heavy Metal Music -albumin Newsted-yhtyeensä kanssa julkaisseen basistin nettisivut ovat nimittäin päivittyneet seuraavalla, suhteellisen tyhjentävällä viestillä:"Jason Newsted is not on Twitter, Instagram, Facebook, or any other social networking website as of September 15, 2014 & and has no affiliation with any such impostor sites using his name or likeness unlawfully."