Metallican biisilista selvisi, bändi Pohjoismaiden-kiertueelle? | Soundi

Metallican biisilista selvisi, bändi Pohjoismaiden-kiertueelle?

Syyskuun puolivälissä ilmestyvän Metallica-levy Death Magneticin biisilista on nyt tiedossa. Levyllä kuullaan seuraavat kappaleet:

That Was Just Your Life
The End Of The Line
Broken, Beat & Scarred
The Day That Never Comes
All Nightmare Long
Cyanide
The Unforgiven III
The Judas Kiss
Suicide & Redemption
My Apocalypse

Death Magnetic julkaistaan lukuisina erilaisina painoksina. Saataville tulevat esimerkiksi seuraavat versiot:

* cd
* cd - limited digipack
* 2 LP - limited
* cd - Death Magnetic + Mission:Metallica platinum (sisältää koodin Mission:Metallica -sivostolle)
* LP- Death Magnetic + Mission:Metallica platinum (sisältää koodin Mission:Metallica -sivostolle)
* cd - The Box Magnetic (Death In A Coffin) + Mission:Metallica Platinum

Soundi kävi myös haastattelemassa Metallicaa ja levy-yhtiön edustajan mukaan "yhtye suunnittelee ensi vuodelle laajaa Pohjoismaiden-kiertuetta". Tässä yhteydessä sana "laaja" voi tietenkin tarkoittaa lähes mitä tahansa, mutta toivotaan parasta... Kiertue on joka tapauksessa tulossa, sillä rumpali Lars Ulrich kertoi Metallica-konsertin lopputunnelmissa "yhtyeen palaavan ensi vuoden alkupuoliskolla Euroopan-rundille".

www.metallica.com

Tähän liittyvät jutut

Metallican …And Justice For All -levyllä oli "tappavat bassoraidat", kunnes Lars Ulrich "tappoi ne"

Kuten miljoona kertaa on ihmetellen todettu, Metallican …And Justice For All -albumilla ei kuulu bassoa ollenkaan. Syynä on (lukemattomissa muissa Metallica-asioissa ansioitunut) rumpali Lars Ulrich.…And Justice For All  -sessioissa mukana ollut studioteknikko Steve Thompson nimittäin kertoo Ultimate-Guitarille melko jäätäviä yksityiskohtia maineikkaan pitkäsoiton miksauksista.- Minä ja Lars etsimme täysin erilaista äänimaailmaa.

Metallica tehnyt viime vuosista jättitappiot?

Into The Black -kirjan tehneet brittitoimittajat Ian Winwood ja Paul Brannigan ovat kertoneet mielipiteensä Metallican viime vuosien finanssipolitiikasta The Weeklingsille.- Orion-festivaalit olivat taloudellisia katastrofeja. Metallican päämajan kulut ovat kaiken kaikkiaan huikeat. Through The Never -elokuva maksoi 32 miljoonaa dollaria ja tulopuolelle jäi nelisen miljoonaa...

Metallica julkaisee ensimmäisen kasettidemonsa uudelleen

Metallica julkaisee ensimmäisen demonsa nimeltä No Life ’Til Leather uudestaan. Kyseessä on bändin ensimmäinen demoäänite vuodelta 1982, vuosi ennen Kill ’Em All -debyyttilevyä. No Life ’Til Leather sisältää seitsemän biisiä ja se julkaistaan c-kasettina, joskin tulevaisuudessa bändi lupailee myös vinyyli- sekä cd-painosta. Kappaleet ovat pääosin tuttua kauraa, sillä vain yksi ralli The Mechanix ei päätynyt seuraavana vuonna julkaistulle Metallican debyytille. Julkaisupäiväksi on ilmoitettu 18.

Metallica-pomo avoimena - "Ette pitäisi minusta, jos tietäisitte miten kamalia asioita olen tehnyt"

Metallican James Hetfield on ryhtynyt yhteistyöhön Road Recovery -järjestön kanssa. Mies auttaa nuoria taistelussa addiktoita vastaan ja Road Recovery onkin julkaissut lyhyitä videohaastatteluja, joissa Hetfield kertoo elämänsä ongelmista ja vaikeuksista.Hetfield varsin avoimena:

Vuoden raskas kulttuuriteko? Metallican paskasoundinen levy toimii vihdoin!

Käsi pystyyn, jos pidit/pidät Metallican St. Anger -albumin äänimaailmasta! Siis ihan oikeasti pidit... (Soundin Antti Mattila diggasi meiningistä kokonaistasolla, lue arvio täältä).No, putoaa Metallican näkemys asiasta tai ei, niin nyt on tarjolla St. Anger uutena versiona kolmen taitavan kaverin (Daryl G, Chris D ja Dave C) toimesta. Ja kappas, tätähän pystyy taas vaihteeksi kuuntelemaan...

Haluatko soittamaan Wackeniin? Ota osaa kilpailuun!

Pohjois-Saksassa järjestettävä, perinteisesti loppuunmyyty Wacken Open Air, tuttavallisemmin W:O:A, on noussut kenties maailman tunnetuimmaksi raskaan musiikin tapahtumaksi. Festivaalin yhteydessä järjestetään myös maineikas bändikilpailu, johon voi ilmoittautua ensi tammikuun loppuun asti. Wacken Metal Battle Finlandin semifinaalit soivat seuraavasti:12.03. Oulu, 45 Special13.03. Kuopio, Henry's Pub26.03. Helsinki, On The Rocks27.03. Tampere, Jack The RoosterSemifinaalien ykköset taas pääsevät esiintymään Nummirockiin.

Metallica esitteli livekuntoaan talk show'ssa

Hevimammutti Metallica esitteli viikon ajan livesoittokuntoaan Craig Fergusonin talk show'ssa.