Metallican biisilista selvisi, bändi Pohjoismaiden-kiertueelle? | Soundi

Metallican biisilista selvisi, bändi Pohjoismaiden-kiertueelle?

Syyskuun puolivälissä ilmestyvän Metallica-levy Death Magneticin biisilista on nyt tiedossa. Levyllä kuullaan seuraavat kappaleet:

That Was Just Your Life
The End Of The Line
Broken, Beat & Scarred
The Day That Never Comes
All Nightmare Long
Cyanide
The Unforgiven III
The Judas Kiss
Suicide & Redemption
My Apocalypse

Death Magnetic julkaistaan lukuisina erilaisina painoksina. Saataville tulevat esimerkiksi seuraavat versiot:

* cd
* cd - limited digipack
* 2 LP - limited
* cd - Death Magnetic + Mission:Metallica platinum (sisältää koodin Mission:Metallica -sivostolle)
* LP- Death Magnetic + Mission:Metallica platinum (sisältää koodin Mission:Metallica -sivostolle)
* cd - The Box Magnetic (Death In A Coffin) + Mission:Metallica Platinum

Soundi kävi myös haastattelemassa Metallicaa ja levy-yhtiön edustajan mukaan "yhtye suunnittelee ensi vuodelle laajaa Pohjoismaiden-kiertuetta". Tässä yhteydessä sana "laaja" voi tietenkin tarkoittaa lähes mitä tahansa, mutta toivotaan parasta... Kiertue on joka tapauksessa tulossa, sillä rumpali Lars Ulrich kertoi Metallica-konsertin lopputunnelmissa "yhtyeen palaavan ensi vuoden alkupuoliskolla Euroopan-rundille".

www.metallica.com

Tähän liittyvät jutut

Metallica julkaisee ensimmäisen kasettidemonsa uudelleen

Metallica julkaisee ensimmäisen demonsa nimeltä No Life ’Til Leather uudestaan. Kyseessä on bändin ensimmäinen demoäänite vuodelta 1982, vuosi ennen Kill ’Em All -debyyttilevyä. No Life ’Til Leather sisältää seitsemän biisiä ja se julkaistaan c-kasettina, joskin tulevaisuudessa bändi lupailee myös vinyyli- sekä cd-painosta. Kappaleet ovat pääosin tuttua kauraa, sillä vain yksi ralli The Mechanix ei päätynyt seuraavana vuonna julkaistulle Metallican debyytille. Julkaisupäiväksi on ilmoitettu 18.

Metallica-pomo avoimena - "Ette pitäisi minusta, jos tietäisitte miten kamalia asioita olen tehnyt"

Metallican James Hetfield on ryhtynyt yhteistyöhön Road Recovery -järjestön kanssa. Mies auttaa nuoria taistelussa addiktoita vastaan ja Road Recovery onkin julkaissut lyhyitä videohaastatteluja, joissa Hetfield kertoo elämänsä ongelmista ja vaikeuksista.Hetfield varsin avoimena:

Vuoden raskas kulttuuriteko? Metallican paskasoundinen levy toimii vihdoin!

Käsi pystyyn, jos pidit/pidät Metallican St. Anger -albumin äänimaailmasta! Siis ihan oikeasti pidit... (Soundin Antti Mattila diggasi meiningistä kokonaistasolla, lue arvio täältä).No, putoaa Metallican näkemys asiasta tai ei, niin nyt on tarjolla St. Anger uutena versiona kolmen taitavan kaverin (Daryl G, Chris D ja Dave C) toimesta. Ja kappas, tätähän pystyy taas vaihteeksi kuuntelemaan...

Haluatko soittamaan Wackeniin? Ota osaa kilpailuun!

Pohjois-Saksassa järjestettävä, perinteisesti loppuunmyyty Wacken Open Air, tuttavallisemmin W:O:A, on noussut kenties maailman tunnetuimmaksi raskaan musiikin tapahtumaksi. Festivaalin yhteydessä järjestetään myös maineikas bändikilpailu, johon voi ilmoittautua ensi tammikuun loppuun asti. Wacken Metal Battle Finlandin semifinaalit soivat seuraavasti:12.03. Oulu, 45 Special13.03. Kuopio, Henry's Pub26.03. Helsinki, On The Rocks27.03. Tampere, Jack The RoosterSemifinaalien ykköset taas pääsevät esiintymään Nummirockiin.

Metallica esitteli livekuntoaan talk show'ssa

Hevimammutti Metallica esitteli viikon ajan livesoittokuntoaan Craig Fergusonin talk show'ssa.

Foo Fighters ei ole ainoa: muiltakin bändeiltä löytyy tyylikkäitä fanivillapaitoja!

Talvi on taas, on pukeuduttava lämpimiin vaatteisiin! Lämpimästä pukeutumisesta voi huolehtia myös bändivillapaidoilla.

Mitä yhteistä on Dave Grohlilla ja Lars Ulrichilla? Ainakin suosikkiyhtye!

No, rumpaleitakin he ovat, ja ehkä jopa muitakin yhtäläisyyksiä löytyisi hetken miettimisen jälkeen.Mutta nyt selvinnyt, että Dave Grohl hehkuttaa Oasista kuin Lars Ulrich konsanaan. (Lisää aiheesta esimerkiksi täällä ja täällä).- Minusta on erittäin surullista, että Oasis meni hajoamaan.