Michael Monroen livekokoonpanossa muutoksia | Soundi

Michael Monroen livekokoonpanossa muutoksia

Austinin maineikkailla SXSW-musiikkimessuilla peräti neljästi esiintyvä Michael Monroen uusi orkesteri kiertää aikaisemmasta poikkeavassa kokoonpanossa. Toisessa kitarassa ei olekaan Todd Youth, vaan kepin varressa nähdään Steve Conte (mm. New York Dolls) ja rumpujen takana häärii Karl "Rockfist" Rosqvist (mm. Steel Prophet, Danzig), aikaisemmin ilmoitetun Jimmy Clarken sijasta. Vaihdokset eivät kuitenkaan ole pysyviä.

Monroen uuden bändin ensimmäiset keikat ovat saaneet mainion vastaanoton. Superbuzz Magazine kirjoittaa Los Angelesin The Viper Roomin keikasta tämän linkin päässä. Yhtyeen setissä ovat esimerkiksi kappaleet Taxi Driver, I Feel Alright, Ain’t nothing To Do, I Wanna Be Loved, Boulevard Of Broken Dreams, Not Fakin It, Hammersmith Palais, Back To Mystery City, Tragedy, Malibu Beach Nightmare ja Dead, Jail Or Rock and Roll.

Yhtyeen Euroopan-kiertue etenee näillä näkymin seuraavasti:

01.04. Helsinki, Tavastia
02.04. Helsinki, Tavastia
03.04. Turku, Klubi
06.04. Tampere, Klubi
08.04. Tukholma, Debaser
09.04. Lontoo, Islington Academy
05.06. Helsinki, Helsinki Live 2010
10.07. Turku, Ruisrock

www.michaelmonroe.com

Tähän liittyvät jutut

Äänestä parasta rockvalokuvaa

Kuukausi sitten käynnistetty parhaan rockvalokuvan etsintä on edennyt toiseen vaiheeseen. Nyt on teidän tehtävänne auttaa meidän ammattilaisraatiamme parhaan kuvan valinnassa.

Michael Monroen kitaristi vaihtuu – Dregen vieraaksi Soundi-klubille

Soundi-klubin lavalle Michael Monroen lämmittelijäksi nousee Monroen bändin jättävä ja soolouraansa keskittyvä Dregen. Hänen tilalleen Monroe-kitaristiksi tulee Rich Jones.

Juhlat jatkuu! Soundi-klubin seuraava vieras on Michael Monroe

Viime syksynä tamperelaisten yöelämää ilahduttanut Soundi-klubi tulee taas!

Suede, Wiz Khalifa ja The Offspring kesällä Ruisrockiin

Myös brittiyhtye Bastille, ruotsalaislaulaja Veronica Maggio ja elektropopparit Icona Pop sekä liuta muita uusia nimiä nähdään Turun Ruissalossa 4.–6. heinäkuuta.

Soundin lukijat äänestivät: Haloo Helsinki!, CMX, Lost Society ja Daft Punk olivat parasta vuonna 2013

Lukijamme ovat puhuneet! Soundin vuosiäänestyksessä rikottiin jälleen ennätyksiä ja ääniä tuli tuhansia. Tuttujen menestyjänimien joukkoon nousi mukavasti myös uutta väriä Haloo Helsingin yltäessä erittäin ylivoimaisesti Vuoden kotimainen artisti -sarjan kärkeen. Hyvin menestyi myös heidän Maailma on tehty meitä varten -albuminsa.– Onhan tässä jo seitsemän vuotta tehty työtä. Nyt tuo työ palkitsee, ja se on mahtavaa, kommentoi Haloo Helsingin kitaristi Leo Hakanen uudessa Soundissa.Haluamme onnitella lämpimästi myös Vuoden tulokkaaksi äänestettyä Lost Societya.

Classic Rockin lukijat valitsivat vuoden biisit - kärjessä yllätys

Brittiläisestä Classic Rock -laatulehdestä tulevat ensimmäisten yhtyeiden joukossa mieleen esimerkiksi Led Zeppelin, AC/DC, ZZ Top, Van Halen ja vaikkapa Black Sabbath.Lehden lukijat ovat nyt äänestäneet viime vuoden kovimpia biisejä ja edellä mainituista klassikkoryhmistäkään läheskään kaikki eivät julkaisseet uutta musiikkia. Black Sabbathin God Is Dead? päätyi sijalle kuusitoista, "häviten" muun muassa kahdeksanneksi päätyneelle Michael Monroen The Ballad Of The Lower East Sidelle.

Joulukalenteri, luukku 21: Lost Societyn Samy Elbanna suosittelee

Luukussa 21 suosituksensa antaa tammikuun lopulla ensimmäiselle Euroopan-kiertueelleen suuntaavan thrashmetal-komeetta Lost Societyn laulajakitaristi Samy Elbanna.