Mies, joka puri lepakolta pään – Ozzy muistelee vanhaa lepakkomurhaa yllättävällä julkaisulla

21.1.2019 10:21

Tapahtuipa 20. tammikuuta 1982 Yhdysvaltain Des Moinesissa niin, että erään lepakkoparan elämä päättyi väkivaltaisella ja yllättävällä tavalla. Joku pöljä oli keksinyt salakuljettaa eläimen Ozzy Osbournen keikalle, ja ilmeisesti idoliaan ilahduuttaakseen lepakko nakattiin laulajan syliin. Ozzy luuli otusta lelulepakoksi ja sen kummemmin ajattelematta puraisi otuksen pään irti. Onnetonta – tosin siitä on liikkeellä vaihtelevia tarinoita, oliko lepakko elossa tapahtumahetkellä. Toivottavasti ei.

Tästäkös media joka tapauksessa innostui. Jos Ozzylla oli jo valmiiksi maine raskaan rockin villimiehenä, lepakkotapauksen myötä se paisui entisestään. Eihän siitä ollut kuin vuosi, kun Osbourne oli humalaspäissään puraissut eräältä kyyhkyltä pään irti kesken levy-yhtiöpalaverin. Minkähänlaisen somekohun nykyään saisi aikaiseksi samanlaisilla tempauksilla?

Ozzy joka tapauksessa julkaisi hiljattain lepakkoepisodin muistoksi jotain varsin yllättävää: pehmolelulepakon, joka on varustettu asiaankuuluvasti irroitettavalla päällä. Katso Twitterissä julkaistu mainospätkä alapuolelta. Valitettavasti pehmolepakkoa valmistettiin vain rajoitettu painos, joka on ilmeisesti myyty nyt loppuun, mutta onpahan taas metsästettävää keräilijöille! Suomessa Ozzyn voi nähdä seuraavan kerran 24. helmikuuta Helsingin Hartwall-areenalla.

Lisää luettavaa