Miksiköhän meillä oikeastaan edes on faneja? – Dillinger Escape Planin laulaja meni mietteliääksi

28.10.2016 14:09

Levottomasta musiikistaan ja usein kaaokseksi muuttuvista keikoistaan tunnetun The Dillinger Escape Planin laulaja Greg Puciato on paljastanut ihmettelevänsä itsekin, miten bändillä ylipäänsä on faneja. Puciaton mukaan bändin musiikki kuulostaa hänen korviinsa raivoisalta keskittymishäiriöltä.

Puciato kertoo Blunt Magazinelle antamassaan haastattelussa, että bändin ollessa treenaamassa Dissociation-levyn kiertuetta varten mies heräsi ihmettelemään, mikä faneja yhtyeessä oikein viehättää.

– Kun poistuin huoneesta ja kuuntelin muun bändin soittoa, sanoin äänimiehellemme: voitko uskoa, että ihmiset oikeasti kuuntelevat tätä? Silloin se iski tajuntaani: olemme jatkuvasti hyppimässä ääripäästä toiseen osilla, jotka eivät kuulosta yhtään toisiltaan – se [musiikkimme] on täyttä kaaosta, Puciato veistelee.

– Minulle valkeni, kuinka epätavanomaiselta se kuulostaa ja yllätyin siitä, että meillä on faneja, jotka oikeasti kuuntelevat musiikkiamme! Sitä on todella hankala määritellä. Kun kuulen bändimme musiikkia, kuulen vain raivoisan keskittymishäiriön, Dillinger-nokkamies toteaa haastattelussa nauraen.

The Dillinger Escape Plan ilmoitti lopettavansa uransa lokakuussa julkaistun Dissociation-albumin ja sitä seuraavan kiertueen jälkeen. Suomessa yhtye saapuu käymään vielä kahden keikan verran helmikuussa 2017 seuraavasti:

La 4.2.2017 Helsinki, Tavastia-klubi
Su 5.2.2017 Tampere, Klubi

Lisätietoja löydettävissä keikkojen Facebook-tapahtumasta.

Lisää luettavaa