Millaista musiikkia tekee Poets Of The Fall -kitaristi soolona? Näköjään instrumentaalia hard rockia!

8.12.2017 09:26

Poets Of The Fall -kitaristi Olli Tukiainen starttaa Ollie T -nimellä kulkevan soolouransa yllä soivan Firefly-singlen myötä. Tyylilaji ei ainakaan ole tyypillisimmästä päästä, sillä biisihän on vahvasti hard rockiin nojaavaa, vikkeläsormista kitarataiturointia esittelevää instrumentaalimusiikkia! Biisi on nimetty Ollin 15-vuotiaana saaman ensimmäisen kitaran mukaan.

– Työskentely Poets Of The Fallin kanssa on edelleen hyvin tärkeää ja parasta hommaa mitä tiedän, mutta olen aina halunnut tehdä myös kitaramusiikkia. Se on vähän Poetsin musatyylin ulkopuolella, vaikka Jealous Gods -levylle tehtiinkin instrumentaalikappale Rogue, Ollie kommentoi.

– Tuntui, että yksi sellainen kappale riittää Poetsille ja siksi päätin alkaa tekemään myös omaa tuotantoani. Toistaiseksi meillä ei ole valmiita suunnitelmia kokonaisesta albumin julkaisemisesta tai kiertueelle lähtemisestä Ollie T:n kanssa, mutta kaikki on mahdollista. Joka tapauksessa tulen jatkamaan kitaramusiikin säveltämistä aina kun Poets Of The Fallista jää aikaa.

Firefly-singleä on Ollien kanssa ollut tuottamassa Markus “Captain” Kaarlonen. Biisillä soittavat myös rumpali Jari Salminen  ja basisti Jani Snellman. Poets Of The Fall -laulaja Marko Saarestokin on osallistunut urakkaan, hän vastaa Ollie T:n kansitaiteesta ja visuaalisista konsepteista.

Lisää luettavaa