Mitä jos lavalle soittamaan kutsuttu fani ei suostukaan lopettamaan musisointia pyydettäessä? – Näinkin voi käydä Foo Fighters -keikalla

9.5.2018 21:43

Foo Fighters on nykyisellä ja sitä edeltäneellä kiertueellaan ottanut tavaksi kutsua jos jonkinlaista vierailijaa lavalle kesken keikkojensa. Yhtyeen esitysten aikana on päästy todistamaan niin ”motherfuckeria” huudellutta Rick Astleytä, ujosti tanssahtelevaa John Travoltaa kuin kitarasankaruudellaan vakuuttanutta ”Kiss-tyyppiäkin”. Tällä kertaa 4. päivä kuluvaa kuuta Nashvillen Bridgestone Arenalla lavalle kapusi 8-vuotias rumpalinalku, joka innostui soittopuuhiin oikein tosissaan.

Dave Grohlin pikku-Fonzieksi ristimä naskali ei nimittäin meinannut malttaa lopettaa taitojensa esittelyä sitten millään. Edes Grohlin ”voisinko saada konserttini takaisin” -vetoomukset eivät riittäneet nitistämään nuoren miehen kokemaa soittamisen riemua. Keikka sai lopulta jatkua pikku-Fonzien isän tultua hätiin ja Grohlin luvattua vierailevalle tähdelle kokista vaivojensa palkaksi.

Voit katsoa kuvamateriaalia tapahtumien kulusta yltä.

Lisää luettavaa