Mitähän sieltä on oikein tulossa? – Marilyn Manson aikoo julkaista videon, jota on joutunut piilottelemaan jo 15 vuoden ajan

27.9.2016 21:18

Shock- ja goottirockin suurmies Marilyn Manson aikoo juhlistaa läpimurtoalbuminsa, Antichrist Superstarin 20-vuotista taivalta erityisellä juhlapainoksella. Tulevan julkaisun musiikillinen anti sinänsä on vielä hämärän peitossa, mutta Manson paljastaa Dazed-lehdelle paketin tulevan sisältämään melkoisen mielenkiintoiselta kalskahtavaa visuaalista extraherkkua:

– Se sisältää legendaarisen videon, jota olen joutunut piilottelemaan viimeiset viisitoista vuotta. Syy sille selviää, kun videon näkee. Ajattelin naivisti, että sitä voisi käyttää bonusmateriaalina Antichrist Superstarin Dead to the World -kiertuevideolla, mutta lakitiimini ja managementtini olivat toista mieltä asiasta. Nyt se kuitenkin saa luvan tulla kaikkien katsottavaksi. En aio paljastaa siitä mitään muuta, kuin että se vangitsee ajanjakson, kun olin juuri muuttanut Los Angelesiin. Asuin Twiggyn [Ramirez] kanssa ja olin juuri palannut kiertueelta, jonka aikana sain tappouhkauksia harva se päivä. Se on mielenkiintoinen katsaus silloisiin tapahtumiin, mutta oudosti se ei juuri poikkea nykyisestä käytöksestäni, paitsi että pukeuduin silloin stetsoniin. Siinäpä se.

Kuulostaa kokolailla, öh, lupaavalta.

Lisää luettavaa