Jotkut artistit ovat harmissaan, kun yleisö kaivaa keikoilla puhelimet esille – Slipknot otti ilmiöön vähän erilaisen lähestymistavan

24.1.2017 09:06

Viime vuosina on saatu lukea paristakin haastattelusta ja uutisesta, miten artistit ovat käärmeissään, kun yleisö keskittyy keikoilla kuvaamaan show’ta siitä nauttimisen sijaan.

Muun muassa Nightwishin Floor Jansen on kertonut useaan otteeseen harmittelevansa, miten yleisö keskittyy puhelimiinsa eikä katso lavalle. Yksi laajasti uutisoitu kohu syhtyi, kun Disturbedin laulaja David Draiman joutui nolooon tilanteeseen ojennettuaan katsojaa tekstiviestin kirjoittamisesta – tämä kun oli viestittämässä ihan aiheesta tyttärelleen.

Slipknotin ja Stone Sourin laulaja Corey Taylor kävi hänkin tempaisemassa puhelimen pois siihen kirjoittaneen fanin kädestä kesken keikan, kun luurin räplääminen alkoi laulajaa hermostuttaa. Siihen nähden on vähän yllättävää, että juuri Slipknot innostui hyödyntämään kuvaamisilmiötä musiikkivideollaan.

Slipknot nimittäin pyysi viime elokuussa yleisöä kuvaamaan esitystään Red Rocks -areenalla Coloradon Morrisonissa, ja yleisön kuvaamista pätkistä on nyt kasattu ehta musiikkivideo Killpop-biisiin. Lopputuloksen näet alta. Eipähän kasaantunut tälle teokselle ihan hirmuista budjettia.

Yhtye kertoi taannoin Metal Insider -sivuston haastattelussa alkavansa pian säveltää kappaleita uutta albumia varten. Siihen on kuitenkin vielä matkaa, että studiota alettaisiin buukata. Slipknotin edellinen levy .5: The Gray Chapter julkaistiin vuonna 2014.

Lisää luettavaa