Motörheadin Mikkey Deelle nimekäs paikkaaja

1.9.2009 15:39

Kuten Soundin sivuilla on kerrottu, Motörheadin rumpali Mikkey Dee osallistuu syyskuussa ruotsalaisen Kändisdjungeln-televisiosarjan (englanniksi I'm A Celebrity… Get Me Out Of Here) kuvauksiin Malesiassa ja tämän vuoksi mies ei pysty kunnolla osallistumaan Motörheadin tänään 1.9.

Kuten Soundin sivuilla on kerrottu, Motörheadin rumpali Mikkey Dee osallistuu syyskuussa ruotsalaisen Kändisdjungeln-televisiosarjan (englanniksi I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here) kuvauksiin Malesiassa ja tämän vuoksi mies ei pysty kunnolla osallistumaan Motörheadin tänään 1.9. starttaavalle Yhdysvaltain-kiertueelle. Mikkey ehtii olla istua patteriston takana vain muutaman päivän ennen pitkää Malesian-reissua.

Motörhead on kuitenkin onnistunut haalimaan Deelle kovan paikkaajan, sillä esimerkiksi The Cultissa ja Guns N’ Rosesissa soittanut Velvet Revolver -kannuttaja Matt Sorum hoitaa ruotsalaisrumpalin hommat loppukiertueen ajan. Motörhead-pomo Lemmy Kilmisterillä oli tosin aluksi kiikarissaan Dave Grohl, mutta Foo Fighters -mies joutui kieltäytymään pestistä omien kiireidensä vuoksi.

Muuten vain mielenkiintoinen Lemmy-haastattelu löytyy täältä.

Lisää luettavaa