Muistathan pahamaineisen The Osbournes -sarjan? Ozzy ja perhe seikkailevat pian jälleen yhdessä – tosin uudessa formaatissa

22.2.2018 10:58

Mikäli olet syystä tai toisesta kaivannut 2000-luvun alussa maailman villinnyttä The Osbournes -sarjaa, meillä on sinulle hyviä uutisia. Vanha jengi on koossa taas, ja The Osbournes on pian jälleen esillä – tällä kertaa tosin podcast-muodossa.

Hollywood Reporter kertoo, thee The Osbournes -podcastia aletaan lähettää viikottain 5. maaliskuuta alkaen. Tuolloin tulee kuluneeksi 16 vuotta tv-show’n käynnistymisestä MTV:llä.

Osbournesin paluusta on ollut aika ajoin puhetta, mutta se ei ikinä toimisi. Ajattelin, että tämä olisi seuraavaksi paras vaihtoehto”, sanoo Ozzyn poika Jack, joka toimii podcastin isäntänä.

Podcastissa Osbournen perhe eli Ozzy, Sharon, Kelly ja Jack (muut lapset eivät edelleenkään halua olla mukana) keskustelevat ajastaan tosi-tv:n hullunmyllyssä, kun The Osbournesista kehkeytyi maailmanlaajuinen, lukuisia jäljittelijöitä poikinut ilmiö. Myös tv-version tuottaja Greg Johnston vierailee sarjassa.

Podcastia lähetetään kymmenen viikon ajan, ja uusi jakso ilmestyy joka maanantai. Katsotaan, onnistuuko tämä merkillinen perhe murtautumaan jälleen kohuotsikoihin entiseen tapaan.

Lisää luettavaa