Muistatko vielä Internetin vihatuimman nilkin? – Harvinaisten räppilevyjen tuhoamisellakin uhkaillut miljonääri nolattiin pahemman kerran

17.1.2017 22:14

Hyvä on, hyvä on, kollektiivinen viha miestä kohtaan ei rajoittune pelkästään Internetiin – sen verran tarmokkaasti ”pahiksen” maineestaan nauttiva lääkemoguli Martin Shkreli on lyönyt vettä jo valmiiksi tulipunaisena sihisevälle vihakiukaalle yhtiönsä kauppaaman aids-lääkkeen hinnan ensin monikymmenkertaistettuaan. Mies on sittemmin muun muassa ostanut Wu-Tang Clanin ainoan painoksen Once Upon a Time in Shaolin -levystä vain uhatakseen tuhoavansa sen, jotta kukaan muu ei hänen lisäkseen pääsisi tästä harvinaislaatuisesta musiikista nauttimaan.

Tarpeeksi ihmisiä härnätessään, sitä voi toisinaan kuitenkin löytää itsensä myös sieltä vastaanottavastakin päästä. Shkreli saikin, lähes kirjaimellisesti, maistaa karman katkeransuloista esanssia kun se lingottiin koiran ulosteen muodossa hänen kasvoilleen UC Davisissa, Kaliforniassa. Välikohtaus sattui, kun Shkreli oleskeli protestien vuoksi peruuntuneen puhujakeikkansa jälkimainingeissa rakennuksen ulkopuolella. Alla video illan tapahtumista.

Lisää luettavaa