Musiikkimediakentälle astelee uusi tekijä: FUM raportoi kotimaisen urbaanin musiikkikulttuurin värikkäistä käänteistä

19.9.2016 13:12

Pop Median mediaperhe, johon Soundikin kuuluu, sen kuin kasvaa kasvamistaan. Soundin, Rumban, Episodin, Infernon ja kumppanien rinnalle on tänään ilmaantunut Finnish Urban Media alias FUM. Tuoreen verkkomedian tarjontaan voi tutustua osoitteessa FUM.fi.

FUMin leipälajina on nimen mukaisesti kotimainen urbaani musiikkikulttuuri, eli erityisesti suomalainen hiphop. Sivusto keskittyy erityisesti videotuotantoon, nopeaan verkkouutisointiin ja sosiaaliseen mediaan. FUMin päätoimittajana toimii Teemu ”Pastori” Potapoff, ja mukana on iso joukko muita pitkäaikaisia urbaanin kulttuurin vaikuttajia.

Pop Median ohella FUMin taustajoukkoihin kuuluu Mustonen & Hakala Oy, joka tunnetaan erityisesti Summer Up -festivaalin perustajana.

”FUM on tämän päivän Jyrki, joka yhdistää urbaanin musiikin ja kulttuurin tekijät sekä seuraajat yhteisen mielenkiinnon pariin. FUM tarjoaa lukijoilleen myös luotettavan tiedon siitä, mitä urbaanin musiikin ja kulttuurin äärellä tapahtuu”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Martin Mustonen.

Soundi toivottaa tulokkaan tervetulleeksi! Päätoimittaja Potapoffin ajatuksia ja suunnitelmia pääsee lukemaan tästä.

Lisää luettavaa