Nyt on myynnissä huomionarvoinen pala populaarimusiikin historiaa: haluaisitko omistaa auton, johon Tupac Shakur ammuttiin?

28.2.2017 10:33

Tässäpä olisi tarjolla kulkuneuvo, jolla saisi aikaan kuiskintaa kaikkialla minne ajaisi. Associated Press kertoo, että Tupac Shakuria räppärin kohtalokkaalla Las Vegasin -reissulla kyydinnyt vuoden 1996 BMW 750iL on kaupan.

Aivan ilmaiseksi auto ei tosin irtoa, vaan kulkupelin hinnaksi on määritelty hulppeat 1,6 miljoonaa dollaria eli noin 1,51 miljoonaa euroa. Jos alkoi kiinnostaa, autoa voi kysellä kalifornialaisesta Moments in Time -muistoesineyrityksestä. Lisätietoja löytyy täältä.

Auto kuului aikanaan Death Row Recordsin pahamaineiselle mogulille Suge Knightille. Shakur matkusti vuonna 1996 Knightin kera Mike Tysonin ja Bruce Seldonin nyrkkeilyottelusta kohti Death Row’n omistamaa klubia, kun auton vierelle ajaneesta Cadillacista ammuttiin kohti kattoikkunasta kurkistanutta muusikkoa. Shakur kuoli myöhemmin vammoihinsa sairaalassa. Hän oli 25-vuotias.

Myynti-ilmoituksessa ei kerrota, missä käytössä auto on ollut ampumavälikohtauksen jälkeen. Joku sillä on kuitenkin ajanut, sillä mittariin on kertynyt yli 92000 mailia eli 148000 kilometriä.

Lisää luettavaa