”Näin isoa joukkorahoituskampanjaa ei ole koskaan nähty metalliskenessä!” – Wintersun valjastaa fanit auttamaan unelmansa toteuttamisessa

25.1.2017 17:11

Wintersun julkaisi vuonna 2012 massiivisen Time I -levyn, jolle on siitä hetkestä lähtien odotettu jatkoa. Yhtye on kuitenkin vuosien ajan haaveillut ja suunnitellut oman studion rakennuttamisesta, sillä ilman bändin vaatimustasoja täyttävää studiota ei Time II -kaltaisten eeppisten projektien toteuttaminen ole mahdollista. Bändin nokkamies Jari Mäenpää ja levy-yhtiö Nuclear Blast ovat männävuosina käyneet asiasta kädenvääntöä, mutta nyt osapuolet ovat päässeet kumpaakin tyydyttävään ratkaisuun ja bändi ottaa seuraavan askeleen kohti Wintersun-päämajaa.

Wintersun käynnistää maaliskuussa joukkorahoituskampanjan, jonka tuotto käytetään studion rakentamiseen. Kampanja toimii samalla myös jo valmiiksi saadun The Forest Seasons -levyn ennakkotilauksena.

”Näin isoa joukkorahoituskampanjaa ei ole koskaan nähty metalliskenessä! Me emme pelleile ja aio antaa tusinoittain erilaisia vastikevaihtoehtoja plektroista käytettyihin sukkiin, joista täytyy pulittaa tuhansia. Me tarjoamme yhden arvokkaan vastikkeen: massiivinen Forest Package sisältää paljon erilaista Wintersun-kamaa mukaanlukien uuden The Forest Seasons -albumin”, kerrotaan yhtyeeltä saadussa tiedotteessa.

Joukkorahoituksella halutaan myös varmistaa, että fanit saavat ison ja normaalisti kalliin paketin itselleen kohtuulliseen hintaan. Ja koska levy on jo äänitetty valmiiksi, saavat fanit rahoilleen vastinetta nopeasti kampanjan päätyttyä.

”Näin fanimme saavat uuden levymme helposti ja parhaaseen hintaan ja te autatte meitä pääsemään seuraavalle tasolle, jotta voimme tulevaisuudessa tehdä lisää levyjä nopeammin ja parhaalla mahdollisella laadulla. Kaikki voittavat!”

Kampanja alkaa Indiegogo-palvelussa 1. maaliskuuta ja päättyy 31. päivä.

Lisää luettavaa