Netflixistä löytyi vahva esimerkki Gene Simmonsin innostuksesta sotkea Kiss mukaan todella merkillisiin projekteihin

15.3.2017 07:39

Uutisoimme eilen, että Metallican haastavahko Some Kind of Monster -dokumentti on lisätty Suomen Netflixin valikoimiin. Suoratoistopalvelun tarjontaa selatessa osui samalla silmiin toinenkin tapaus, joka saattaa kiinnostaa ainakin vannoutuneimpia rockin ystäviä.

Oheistuotemarkkinoiden mestari Kiss on nimittäin yhdistänyt voimansa vuonna 2015 Scooby-Doo-piirretyn tekijätiimin kanssa. Lopputulos: Scooby-Doo and Kiss: Rock and Roll Mystery, joka mitä luultavimmin jatkaa vuoden 1978 Kiss Meets the Phantom of the Park -elokuvan laatulinjaa. Koko nykymallinen Kiss-kokoonpano on mukana puherooleissa.

Lastenelokuvan juoni on vaikuttaa melko vaikeaselkoiselta, mitta siihen liittyvät ainakin rinnakkaistodellisuus nimeltä ”KISSteria”, avaruusaluksia ja Crimson Witch -niminen pahis, joka haluaa manata esiin Kissin Detroit Rock City -kappaleen aikana esiin muinaisen Destroyer-hirviön. Elokuvan loppu on tiettävästi onnellinen.

Ja kuinka ollakaan, elokuvan IMBd-sivulta löytyy pitkä rivi Kiss-faneja, jotka ovat teoksesta haltioissaan. Rotten Tomatoesissa on 115 uskollista Kissin ja Scooby Doon ystävää käynyt antamassa esitykselle keskiarvoksi asialliset 79%. Että kullekin makunsa mukaan!

Lisää luettavaa