Nightwish-laulaja hämmästelee Slayer-kommenttiensa nostattamaa kohua – ”En pidä Slayerista. Pääsisimmekö siitä nyt yli?”

6.12.2016 22:01

Nightwishin laulaja Floor Jansen herätti vastikään melkoisen äläkän ympäri Internetiä kutsumalla Slayeria ”kamalaksi bändiksi”. Kuumotusta aiheen tiimoilta on epäilemättä riittänyt suunnalta jos toiseltakin, eikä varmasti vähiten Slayerin hardcore-fanien keskuudesta, joten laulajatar onkin nyt katsonut ajan olevan kypsä nostattamansa kohun kommentointiin Facebook-päivityksen välityksellä.

”Ilmeisesti päästin raivon valloilleen kautta metallimaailman vastattuani kysymykseen, mikä on metallisin omistamani albumi. Se, että Slayerin musiikki ei ole minun juttuni ei tarkoita, että en kunnioittaisi bändiä ja heidän tekosiaan. En vain kuuntele heitä. Voisin kuvitella, että hekään eivät kuuntele minun musiikkiani. Jutun herättämät reaktiot saavat minut surulliseksi. Meillä on kaikilla oikeus mielipiteisiimme. Vastaukseni metallisimmista albumeista otettiin irti asiayhteydestään, sitä liioiteltiin ja käytettiin säälittäviin ’shokkitarkoituksiin’. Tarkoittaako tämä sitä, että minun tulee pitää suuni ensi kerralla supussa? Ei. Tarkoittaako tämä, että minun tulee loukkaantua niin monen, joita en alunperin edes loukannut, toimesta? Ei. En pidä Slayerista. Pääsisimmekö siitä nyt yli?”

Niin, pääsisimmekö?

Lisää luettavaa