Niin, olisikohan sitä uutta Guns N’ Roses -materiaalia sitten mahdollisesti odotettavissa tänä vuonna? – Orkesterin kosketinsoittaja kommentoi villeinä vellovia huhuja

18.2.2018 12:56

Aina siitä saakka kun Axl Rose, Duff McKagan ja Slash yhdistivät vuonna 2016 voimansa kahden vuosikymmenen pitkän tauon jälkeen, on uutta Guns N’ Roses -materiaalia odoteltu ilmestyväksi kuin kuuta nousevaa. Minkäänlaista vahvistusta levytyssuunnitelmista yhtyeeltä itseltään ei ole missään vaiheessa kuultu, mutta netissä vellovien huhujen ja meneillään olevan usean kuukauden keikkatauon perusteella monet odottavat, että 2018 voisi olla uuden julkaisun osalta juuri SE vuosi. Yhtyeen kosketinsoittaja Dizzy Reed kommentoi huhuja käväistessään promotoimassa Rock ’n Roll Ain’t Easy -debyyttisooloalbumiaan The Music Podcast With Dave & Neil -podcastille Australiassa.

”En tiedä asiasta mitään”, kuului miehen vastaus, kun häneltä tiedusteltiin haastattelun loppupuolella olisiko spekulaatioissa mahdollisesti minkäänlaista perää. ”Olen kyllä käytettävissä.” Reed lisää, ettei asiasta ole orkesterin sisällä edes pahemmin keskusteltu. ”Emme ole puhuneet asiasta, heitämme yleensä vain hetken hetulaa ennen kuin painumme lavalle.”

Lisää luettavaa