No jopas! – Tiesitkö, että joka kerta kuulessasi Queen/David Bowie -klassikon, korvaukset kilahtavatkin Vanilla Icen kirstuun?

Vanilla Ice kertoo omistavansa Under Pressure -kappaleen.
13.7.2017 21:13

Queenin ja David Bowien Under Pressure lukeutuu ikimuistoisine bassokuvioineen 1980-luvun alkupuolen tunnistettavimpiin rock-hitteihin. Tätä faktaa hyödynsi menestyksekkäästi myös rap-sensaatio Vanilla Ice, joka lainasi tuota kuuluisaa bassolinjaa Ice Ice Baby -kappaleeseensa 90-luvun alussa. Jättihitin statuksesta huolimatta, tai juurikin siitä johtuen, luvaton sämpläys onnistui herättämään musiikkipiireissä jos jonkinlaista pahennusta ja tietenkin kirvoittamaan kasaan myös kirpakan oikeusjutun ainekset. Päätyipä mies vielä myöhemmin selittelemään, etteivät kappaleiden bassokuviot edes olisi täysin identtiset, mutta myöntää nyt olleensa ”aasi” moisia väittäessään.

Dan Patrickin sports-talk radio show’ssa aiheesta puhellut Vanilla Ice paljastaa, kuinka oikein lopulta onnistui pelastautumaan pahemmilta lakiongelmilta. Tämä tapahtui miehen mukaan niinkin yksinkertaisesti, kuin ostamalla kappaleen oikeudet kokonaan itselleen. Herra Ice ei siis vain maksanut biisin käytöstä, vaan omistaa nykyisin koko Under Pressuren! Härregud. Annetaanpa miehen itse selittää:

Lisää luettavaa