Nyt kaikki keräilijät hereillä: harvinaisuuksia ja erikoisuuksia suoraan Poko Rekordsin Epe Heleniuksen kokoelmista tulossa myyntiin

Levyjä, kirjoja, videoita sun muuta myydään Tampereen pop-up kirpputorilla sekä Helsingissä Stupidon myymälässä.
28.10.2020 13:38

Nyt on kaikille musiikin ystäville ja keräilijöille tiedossa juhlapäivät, sillä Poko Rekordsin perustaja ja legendaarista Epe’s Music Shop -levykauppaa pyörittänyt Epe Helenius pistää myyntiin leijonanosan omiin kokoelmiinsa kertyneistä levyistä ja muusta sälästä.

Levyjä myydään pääasiassa Tampereella Kyttälänkadulla Pokon/Epe’sin entisiin tiloihin pystytettävässä pop-up kirpputorissa, joka on avoinna 30.10.-1.11. sekä 6.-8.11.. Osa kokoelmasta tulee myyntiin myös Helsingin Stupido Marketiin, jossa valikoimaa pääsee penkomaan tulevana viikonloppuna eli 31.10. ja 1.11.

”Vinyyliä on niin tolkuttomasti, että kaikki ei mahdu esille joten joka päivä tulee jotain uutta. 7″ on n. 4000 kpl, on sekä hyvää halvalla (5 kpl/10 €), että vähän harvinaisempaa keräilykamaa. Suurin osa tulee mun henkilökoht. kokoelmista. Sitten iso läjä maxeja, sekä dance että Heavy, albumeita, boxeja, musakirjoja, kultalevyjä. Muutakin tulee kunhan teette hyllyihin ensin tilaa. Videoita, tarpeettomia cd-promoja yms ja tietenkin lisää vinyyliä takahuoneesta”, Epe Helenius raottaa sosiaalisessa mediassa, mitä kaikkea myyntiin onkaan tulossa.

Sekä kirppiksellä että Stupidon myymälässä huolehditaan asiakkaiden turvallisuudesta rajoittamalla kerralla sisään otettavien ihmisten määrää. Pop-up kirpputorilla jaetaan myös ilmaisia kasvomaskeja, mikäli sellaista ei omasta takaa löydy.

Lisää luettavaa