”Oksettava, fasistinen klovnipenis…” – Queens of the Stone Age vastaa kenties tähän saakka luovimmasta Donald Trump -herjauksesta

5.2.2017 23:47

Olemme viime viikkoina/kuukausina kuulleet musiikki- ja viihdemaailman tähtien arvostelevan, haukkuvan ja toisinaan jopa lähestulkoon uhkailevan Yhdysvaltain 45. presidentiksi valittua Donald Trumpia miltei kaikissa mahdollisissa yhteyksissä. Virkaanastujaisten jälkeen äänenpainot ovat vain entisestään jyrkentyneet, mutta ihan vastaavanlaiseen höykytykseen, kuin mitä Queens of the Stone Age tuoreelle presidentille Instagramissa tarjoilee, emme kyllä tähän saakka ole sentään kovin usein törmänneet.

Yhtye julkaisi nimittäin palvelussa viime kuun loppupuolella Trump-kuvan, jonka saatesanat kuuluivat seuraavasti: ”Tämä mies on pinnallinen, kyvytön, konkursseja tehtaileva, narsistinen, ahdasmielinen, todellisuudesta irrallinen, esineellistävä, oksettava, fasistinen klovnipenis… joka sattuu olemaan myös niin maan perusteellisen typerä, ettei mitään rajaa.” Viesti viimeisteltiin vielä paljonpuhuvalla Edmund Burken ”Pahuuden voittoon tarvitaan vain se, etteivät hyvät tee mitään.” -sitaatilla.

Ettäpä näin.

Lisää luettavaa