Ozzy Osbourne toipumassa takaisin keikkakuntoon – Nousee viikonloppuna pitkästä aikaa lavalle rapsuuruuden kanssa

Ozzy on hitaasti ja varmasti toipumassa viime kevään onnettomuudesta.
19.11.2019 13:00

Ozzy Osbournella on ollut hyvin vaikea vuosi. Ensin laulaja joutui lykkäämään Euroopan-kiertuettaan välttääkseen keuhkokuumeen ja sitten hän onnistui kompastumaan kotonaan sillä seurauksella, että kaikki kuluvan vuoden keikat siirrettiin ensi vuodelle. Kaiken huipuksi Osbourne ei toipunutkaan onnettomuudesta niin nopeasti kuin toivottiin ja hänen Euroopan-kiertueensa päivät (joukossa myös Suomi) jouduttiin lopulta siirtämään kolmannen kerran aina vuoden 2020 loppupuolelle saakka.

Tulevana sunnuntaina eli 24. marraskuuta Osbourne aikoo kuitenkin nousta ensimmäistä kertaa lavalle sitten vuoden 2018 uudenvuodenaaton. Pimeyden prinssin on nimittäin tarkoitus esiintyä American Music Awardseissa yhdessä rapsuuruus Post Malonen sekä Travis Scottin kanssa. Post Malone esittää tapahtumassa syksyllä julkaistulta albumiltaan kappaleen Take What You Want, jolla sekä Osbourne että Scott vierailevat.

Osbourne julkaisee Post Malonen tuottajan Andrew Wattin kanssa tehdyn uuden sooloalbuminsa ensi vuoden alussa. Levyltä on jo saatu maistiaisina single Under the Graveyard, jonka voit kuunnella täällä.

Lisää luettavaa