Poptähti Demi Lovato kiidätettiin sairaalaan, epäillään huumeiden yliannostusta – ”Hän on hereillä ja perheensä kanssa”

Elokuussa 26 vuotta täyttävä laulaja on kamppaillut päihdeongelmien kanssa pitkään.
25.7.2018 08:50

Sorry Not Sorry, Tell Me You Love Me ja Cool For The Summer -hiteistä tunnettu poptähti Demi Lovato löydettiin tiistai-iltapäivänä tajuttomana kotoaan ja kiidätettiin sairaalaan, raportoivat TMZ sekä People.

TMZ:n lähteiden mukaan Lovaton epäillään ottaneen yliannostuksen heroiinia ja ensihoitajien käyttäneen opiaattiyliannostuksen hoitoon käytettävää Narcania laulajaa elvyttäessä. Lovaton edustajat kiistävät väitteet heroiinin käytöstä.

”Jotkin tapahtuneeseen liittyvät tiedot, joita mediassa on kerrottu, eivät pidä paikkaansa ja hänen perheensä pyytää yksityisyyttä ja rauhaa spekulaatioiden sijaan. Hänen terveytensä ja paranemisensa on nyt kaikkein tärkein asia”, Lovaton edustajat kommentoivat Billboard-lehdelle.

”Hän on nyt hereillä ja perheensä kanssa. He haluavat kiittää kaikkia saamastaan tuesta, rukouksista ja ajatuksista.”

Elokuussa 26 vuotta täyttävä Lovato on pitkään kamppaillut päihdeongelmien kanssa ja käynyt katkaisuhoidossa alkoholi- ja kokaiiniriippuvuuden vuoksi. Lovato oli maaliskuussa twiitannut olleensa nyt kuusi vuotta raittiina, mutta kesäkuussa julkaistulla tuoreella Sober-singlellä laulaja vihjaa taas ratkenneensa.

Lisää luettavaa