Provinssiin raskassarjalaisia ja vaihtoehtorockia – Danzig ja You Me At Six uusien kiinnitysten keulilla

30.3.2017 10:15

Seinäjoen Provinssi on vahvistanut entisestään varsin komeaa kattaustaan. Uusien kiinnitysten joukosta löytyy niin raskasta rokkia, melodista vaihtoehtorokkia kuin ulkomaista ja kotimaista indietä.

Danzig vahvistaa Provinssin lauantaipäivän kattausta juhlistaen Danzig III: How the Gods Kill -levyn 25-vuotista taivalta vain muutaman valikoidun keikan merkeissä. Misfits- ja Samhain-yhtyeiden keulahahmonakin tunnettu Paha Elvis julkiasee Black Laden Crown -nimeä kantavan albumin toukokuussa. Tuleva pitkäsoitto Danzigin ensimmäinen uutta musiikkia sisältävä levy seitsemään vuoteen.

You Me At Six julkaisi Night People -albumin kolmen vuoden hiljaiselon jälkeen. Brittiviisikko on palannut aiempaa rosoisemmalla soundilla ja on valmis villiinnyttämään yleisöä niin ikään lauantaina. Perjantaina Provinssi-yleisön eteen nousee puolestaan laulaja-lauluntekijä Anna Järvinen ja torstaina tanssimaan pakottaa kasari-vaikutteista indiepoppia soittava brittiläinen Fickle Friends.

Muita uusia kiinnityksiä ovat liverpoolilainen Louis Berry, Litku Klemetti & Tuntematon Numero, Iron Country Sisters sekä punkimpaa mättöä tarjoilevat Huora ja Äpärät.

29.6.–1.7. vietettävän Provinssin koko ohjelman ja päiväkohtaiset jaot löydät täältä.

Lisää luettavaa