Provinssilta hurjia uutisia: Muse, Calvin Harris ja neljän päivän festarit!

24.11.2014 12:00

Provinssirock täräytti tiskiin ensi kesän ensimmäiset paljastukset. Seinäjoelle on tulossa kaksi meganimeä: stadionkokoisen rockin supernimi Muse sekä tämän hetken menestyneimpiin elektronisen puolen artisteihin lukeutuva EDM-tähti Calvin Harris.

Lisäksi Provinssirockia juhlitaan ensi vuonna peräti neljän päivän ajan, keskiviikosta lauantaihin 24.-27.6.2015.

”Läpi kesän ja syksyn tehty periksiantamaton työ ensi kesän Provinssin ohjelman eteen kantaa nyt sellaista hedelmää, mistä olemme viime vuosina voineet vain unelmoida. Uusi kansainväliseen yhteistyöhön pohjautuva toimintamallimme näyttää nyt voimansa parhaalla mahdollisella tavalla: Muse ja Calvin Harris täyttäisivät minkä tahansa kansainvälisen megafestivaalin pääesiintyjien saappaat. Muse on lukeutunut Provinssin unelmakiinnitysten joukkoon jo vuosituhannen alusta saakka, ja yhtye on vuosikausia esiintynyt jokaisen bänditoivekyselymme kärkiviisikossa. Calvin Harris on puolestaan juuri nyt yksi kiistatta maailman kuumimmista poptähdistä ja yhtä lailla unelmiemme kohde viime vuosilta”, Provinssin vasta valittu festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo.

Rumpunen on tänä kesänä ensimmäistä vuottaan Provinssirockin johtajana. Provinssirockin taustatiimi on kokenut viime aikoina muitakin suuria muutoksia, kun festarin ohjaksiin astui Seinäjoen Elmu ry:n rinnalle Fullsteam sekä saksalainen ohjelmistojätti FKP Scorpio.

”Ensi kesän Provinssista tehdään 2010-luvulle päivitettyä aitoa ja alkuperäistä festivaaliseikkailua, mikä tulee näkymään nimekkään esiintyjäkaartin ohella entistä monipuolisempana ja laadukkaampana kokonaiselämyksenä niin taiteellisen ohjelmiston, aluesuunnittelun kuin palveluelementtienkin kautta. Siirtyminen neljän päivän pituuteen ensimmäistä kertaa Provinssin historiassa antaa meille tilaa osoittaa monimuotoisuutemme täydessä mitassaan. Haluamme yllättää, herättää ja tarjota vaihtoehtoja. Lähtökohdat kaikkien aikojen Provinssille ovat käsissämme.”

Rajoitettu erä Provinssin neljän päivän lippuja on nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä hintaan 135 euroa.

Uusia Provinssijulkistuksia on tällä viikolla luvassa jokaisena arkipäivänä aina klo 10. Pysykää siis kanavalla!

www.provinssi.fi
www.facebook.com/provinssirock

Lisää luettavaa