Pyhät Tepot: Viimeinen keikka lähestyy | Soundi

Pyhät Tepot: Viimeinen keikka lähestyy

Uuden aallon suomi- ja punkrockia soittava Pyhät Tepot lopettaa uransa 9. marraskuuta. Tuolloin yhtye heittää viimeisen keikkansa Helsingin Bar Bäkkärin sisuksissa - ja comebackia on kuulemma turha odottaa.

Orkesteri kertoo: "Jalkapallobändi Pyhät Tepot lopettaa menestyksekkään periuransa tähän kauteen! Kiitos kaikille, ketkä ootte meitä kestäneet! Syynä tähän lähinnä, ettei tällaista sekoilua jaksa kukaan ja on tässä elämässä muutakin. Tulossa on bändin jäseniltä soolouraa, matkailuvideoita ja eroottisia elokuvia... Okei, voin paljastaaa todellisen syyn, miksi Tepot lopettaa: Me ollaan raitistuttu kaikki!"

Raitistuminen on kieltämättä varsin hyvä syy pillien pussiin laittamisen taustalla, sillä Pyhät Tepot on luonut itselleen ankaran raikulimaineen. Solistin blogikirjoittelusta voi päätellä ehkä "jotakin"...

Niin, se Lontooseen muuttaminen siis sitten jäi:




Tähän liittyvät jutut

Valtio vihaa sua! Kotimaisen punkrockin lähihistoria koviin kansiin

Huhtikuussa ilmestyvä uutuuskirja syväluotaa suomalaisen punkin ja hardcoren kapinallista tarinaa vuosilta 1985–2015.

Lauantaisoittolista: 20-vuotisjuhlaa

Soundi.fi:n lauantaisoittolistasarjan kahdeksas osa vie tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan viettävien albumien pariin. Tervetuloa aikamatkalle vuoteen 1994!

Litkut lärviin! Osta Torvi!

Kaikin puolin legendaarinen lahtelainen keikkasali Torvi on myytävänä. Kauppapakettiin kuuluu myös samassa kiinteistössä oleva ravintola Tirra.Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Rumban mukaan kiinnostusta on kuulemma jo ollut, vaikka myyntityö on vasta lähtenyt käyntiin. Myynti-ilmoitus löytyy Advance Teamin sivulta.Vuonna 1966 perustettua, erityisesti punk- ja underground-keikoista viime vuosina tunnettua Torvea on luotsannut 80-luvulta asti Jarttu Mustonen. Helmikuussa järjestetty Femma-gaala palkitsi Mustosen elämäntyöstään, vähintäänkin ansaitusti.

PYHÄT TEPOT: Täältä tulee Pyhät Tepot

Itsetietoisen reteesti esiin astuva Pyhät Tepot tarjoaa kursailemattoman teinirockin ystäville tuoretta soundtrackia dokaamisen, bailaamisen ja ylipäätään häiläämisen siivittämiseksi.

TEHOSEKOITIN: Alive II

Viime kesänä Tehosekoitin soitti kuusi keikkaa, joista Tammerfestin setti päätyy nyt levylle asti. Bändiltä ei aktiivivuosina livelevyä julkaistu, sillä Vauhdissa (2002) ilmestyi vain dvd:nä. Sikäli dokumentointi on perusteltu.

Juhannusfestarit duurissa ja mollissa

Paikoin hyvin kolean ja sateisen juhannuksen rockfestivaalit sujuivat varsin erilaisissa merkeissä. Himosfestival tiedottaa nettisivuillaan festivaalin sujuneen loistavasti. Tapahtuma kertoo seuraavaa: "Yhdestoista The Voice HimosFestival onnistui täydellisesti.

Tehosekoitin aloittaa Tavastialta

Tulevina kuukausina muutamia keikkoja heittävä lahtelainen Tehosekoitin starttaa suvirundinsa Helsingin Tavastia-klubilta torstaina 18. kesäkuuta. Aikaisemmin julkaistun kiertueohjelman mukaan ensimmäisten keikkojen oli määrä tapahtua Porin RMJ-festivaalilla ja Jämsän Himosfestivalilla.