Queen-elokuvasta erotettu ohjaaja Bryan Singer ryvettyy yhä pahemmin: ahdistelusyytteitä julki

8.12.2017 10:49

Niin siinä kävi, että ohjaaja Bryan Singer liittyi osaksi sitä kyseenalaista Hollywoodin silmäätekevien joukkoa, jota syytetään seksuaalisesta ahdistelusta. Aina näissä kuvioissa kärppänä paikalla oleva TMZ uutisoi, että Singeriä syytetään 17-vuotiaan pojan raiskauksesta.

Väitetty ahdistelu tapahtui vuonna 2003 huvijahdilla Seattlessa. Singer on kiistänyt syytökset ja hänen edustajansa huomauttaa, että vastapuolen avustajana toimii jälleen sama lakimies, joka edusti myös vuonna 2014 Singeriä perättömästi samantyyppisestä rikoksesta syyttänyttä Michael Egania. Egan myönsi syytöksensä keksityiksi, ja hänet tuomittiin myöhemmin jopa petoksesta vankeuteen.

Singer siirrettiin hiljattain syrjään Queenin vaiheista kertovan Bohemian Rhapsody -elokuvan peräsimestä. Virallisesti syyksi ilmoitettiin se, ettei ohjaaja saapunut kiitospäivän jälkeen enää työmaalle. Singer itse kertoi olleensa hoitamassa vakavasti sairasta vanhempaansa. Singerin ja pääosaan kiinnitetyn Rami Malekin kerrotaan myös ottaneen railakkaasti yhteen kuvauspaikalla.

Singer on aikaisemmin työskennellyt muun muassa suosittujen X-Men-supersankarielokuvien parissa. Hän ohjasi myös vuonna 1995 julkaistun Epäillyt-klassikon. Queen-elokuvan uudeksi ohjaajaksi on kiinnitetty Dexter Fletcher.

Lisää luettavaa