Ruisrockiin nousevia kykyjä, Ilosaaren ja Provinssin aikataulut | Soundi

Ruisrockiin nousevia kykyjä, Ilosaaren ja Provinssin aikataulut

Turussa heinäkuun alkupuolella juhlittavasta Ruisrockista löytyy myös Converse-lava, jonka ideana on tarjota suurelle yleisölle niin sanottuja nousevia kykyjä.

Perjantaina 3.7. estradille nousevat Callisto sekä Magenta Skycode. Seuraavana päivänä vuorossa ovat Le Corps Mince de Françoise, Regina, Pintandwefall ja The Capital Beat. Festivaalin päätöspäivänä lavalla nähdään Fist Aid Kit (Ruotsi), Anna Puu ja Joensuu 1865.

Converse on viime vuosina toiminut esimerkiksi Summercase- ja Lowlands-festivaalien yhteistyökumppanina ja tänä vuonna tennariyhtyiö laajentaa toimintaansa myös Suomeen.

Ruisrockin loput ulko- ja kotimaiset kiinnitykset julkistetaan toukokuun lopussa.

Provinssirock ja Ilosaarirock ovat puolestaan julkaisseet aikataulunsa. Tutustu niihin oheisten linkkien avulla.

Tähän liittyvät jutut

Omannäköisensä loppu – Magenta Skycode | 20.12.2014 Logomo-teatteri, Turku

Jori Sjöroosin johtama Magenta Skycode lopetti toimintansa kahdeksan vuotta ylistetyn debyyttilevynsä julkaisun jälkeen. Jäähyväiskeikka päättyi kirjaimellisesti tähtisateeseen.

Magenta Skycode haudan lepoon

Jori Sjöroosin johtama indieyhtye Magenta Skycode lopettaa toimintansa. Bändi soittaa viimeisen keikkansa Turussa vuoden lopulla.

Huhuista totta: Flow julkisti huikean lineupin!

Helsingin Suvilahdessa nähdään 8.–10. elokuuta jo huhuttujen OutKastin, The Nationalin, Die Antwordin ja Janelle Monáen lisäksi muun muassa Slowdive ja Bill Callahan.

Lauantaisoittolista: Jori Sjöroos ja parhaat IDM-biisit

Soundi.fi:n lauantaisoittolistasarjan kuudes osa keskittyy tanssimusiikkisuuntaukseen nimeltä IDM. Luotsina toimii muun muassa nimien Magenta Skycode, Fu-Tourist ja PMMP takaa tuttu Jori Sjöroos.

Ihmiskauppa ei ole satua – Paula Vesalan ja Jori Sjöroosin Satumaa-video järkyttää

Paula Vesala ja Jori Sjöroos ovat tehneet hienon, täysin uudenlaisen version Unto Monosen klassikkotangosta Satumaa ihmiskaupan vastaisen kampanjan hyväksi.

Joulukalenteri - hieman erilainen soittolista jouluksi

SOUNDIN JOULUKALENTERI ilmestyy päivittäin Soundin Facebook-sivulla. Ideana on, että joka päivä joku muusikko tahi julkimo valitsee oman suosikkijoululaulunsa, jonka sitten me linkitämme Facebookiin. Kalenterin korkkasi Lordi, jonka jälkeen on kuultu muun muassa Kauko Röyhkän, Asan ja Jouni Hynysen toivebiisit.

MAGENTA SKYCODE: Relief

Jori Sjöroosin täytyy olla 2000-luvun menestynein suomalainen popsäveltäjä, jos kriteereinä pidetään kaupallista menestystä ja kriitikoiden suomaa arvostusta. Hän lienee myös yksi Suomen ahkerimmista poptyöläisistä.