Sairaalakuntoon itsensä telonut Queenin Brian May päivittää kuulumisiaan – ”Hermokipu on halvaannuttanut aivoni”

24.5.2020 22:41

Uutisoimme aiemmin Queen-kitaristi Brian Mayn loukanneen itsensä pahemman kerran puutarhaa hoitaessaan. Mies kertoi tuolloin reväyttäneen pakaransa sen verran pahasti, että kivut tekivät nukkumisenkin tukalaksi. Miehen tuoreimman päivityksen mukaan parempaan suuntaan ollaan menossa, mutta helppoa se ei kaikesta päätellen ole ollut.

”Olen saanut suurta apua kivun hoitoon ja kuntoutukseen. Pystyn tänä päivänä istumaan ja liikkumaan hitaasti tukea ympäristöstä ottaen ilman kipua. On uskomatonta, mitä todellinen kipu tekee ihmiselle. Olen aina pitänyt kivunsietokykyäni kovana – en ole esimerkiksi ottanut puudutusainetta hammaslääkärillä ja niin edelleen – mutta tämä hermokipu, joka valtasi kroppani kolme viikkoa sitten – ei, se ei ollut sittenkään pakarajuttu – on halvaannuttanut aivoni.”

”Tunsin sen kaapanneen persoonani”, mies jatkaa. ”Heräsin ajatellen, että kipu oli jotenkin minä, ja minulla oli vaikeuksia palata ruumiiseeni. Lopulta luovutin ja otin järeitä särkylääkkeitä, ja päädyin painajaismaahan. Ainoa vaihtoehto oli lopettaa. Kykenin siihen vain saatuani apua fysioterapeutilta ja hyödyntämällä jonkin verran osteopatiaa.”

Lue miehen päivitys alta.

Lisää luettavaa