Sami Yaffa iskee tarinaa seuraavaksi radiossa – Uusi sarja matkustaa maailman pyhimpiin rockkaupunkeihin

27.9.2016 11:53

Kun puhutaan rockhistoriasta, juuri tuoreen omaelämäkerran julkaissut Sami Yaffa lukeutuu maailman parhaisiin kertojiin. Yaffan matkoja onkin seurattu jo televisiossa Sound Tracker-sarjan tiimoilta ja seuraavaksi muusikko hyppää luontevasti radion puolelle.

Klassikoiden Kullankaivajat on Radio Cityn uusi musiikkiohjelma, jossa Yaffa ja juontaja Ville Kinaret matkustavat maailman kaikkein pyhimpiin rockkaupunkeihin. Kuudessa jaksossa käydään läpi kuuden kaupungin kulttiklassikoita ja rockhistorian merkittävimpiä kappaleita, jotka eivät välttämättä ole niitä kaikkein myydyimpiä hittejä.

Klassikoiden Kullankaivajat rakentuu Sami Yaffan muistoihin ja tarinoihin maailman vaikuttavimmista biiseistä ja niiden synnyinkaupungeista.

– Pääsin tekemään aikamatkan nuoruuteeni, koluamaan rock’n rollin kautta tutuksi tulleet mestat. Olen todella innoissani tästä projektista, Yaffa sanoo hymy korvissa.

Suureksi Sound Tracker-faniksi tunnustautuva Kinaret on myös ohjelmasta mielettömän innoissaan. Miesten tiet kohtasivat yhteisellä keikalla Pukkilan Kohisevassa ja yhteinen sävel löytyi välittömästi. Kinaret sanoo, että yhteinen musiikkiohjelma oli kohtalon sanelema.

– Sami esittelee hänen juurensa ja minä olen ikään kuin tutkimusmatkalla, Kinaret toteaa.

Klassikoiden Kullankaivajat Radio Cityn illoissa maanantaisin klo 18.

 

Lisää luettavaa