Satutko omistamaan HIMin esikoisjulkaisun vuodelta 1996? Siitä pyydetään verkkokaupassa nyt rapeita summia

4.11.2016 07:24

Tänä vuonna tulee kuluneeksi pyöreät 20 vuotta siitä, kun nuori ja lupaava yhtye nimeltä His Infernal Majesty julkaisi esikois-ep:nsä 666 Ways To Love: Prologue. Orkesteri onnistui herättämään huomiota muun muassa onnistuneella cover-valinnallaan: oli jotain uutta ja erilaista, että raskasta rockia esittävä bändi teki uuden version Chris Isaakin Wicked Gamen kaltaisesta nyyhkyballadista. HIMin omista biiseistä ep:llä olivat Stigmata Diaboli, Dark Sekret Love ja The Heartless.

Ne, jotka sattuivat ep:n tuolloin hankkimaan ja ovat pitäneet siitä hyvää huolta kaikki nämä vuosikymmenet, voivat nyt hieroskella käsiään: esimerkiksi Discogsissa ep:stä pyydetään muikeat 650 euroa. Sehän on saman verran kuin vaihtoautoja myyvä liike maksaa vähän vähemmän hyvässä kunnossa olevasta henkilöautosta, eli mukavasti on neljän biisin ep:n hinta noussut.

Palatkaamme merkkivuoden kunniaksi hetkeksi 20 vuotta ajassa taaksepäin. Monenlaista on Ville Hermanni Valon elämässä ehtinyt tämän videon jälkeen tapahtua.

Lisää luettavaa