Satyriconilta kummallinen ilmoitus – mitäs tämä puhe ”viimeisestä kiertueesta” on?

23.1.2018 09:42

Satyricon säikäytti kuulijakuntansa ilmoittamalla sosiaalisessa mediassa, että yhtye suunnittelee viimeistä Yhdysvaltain-kiertuettaan. Bändi lähtee kiertämään Pohjois-Amerikkaa parin viikon ajaksi toukokuussa. ”En voi taata, mitä tulevaisuudessa tapahtuu”, Sigurd Wongraven itse kirjoittaa Facebookissa, ”mutta kun emme lähteneet [Amerikkaan] viime levyn jälkeen, nyt voisi olla hyvä aika tehdä vielä viimeinen oma kiertue, jolla jakaa sähköisiä musiikkihetkiä yhdysvaltalaisten faniemme kanssa.”

Kun yhdistetään puheet viimeisestä kiertueesta siihen, että Wongravenilla on riittänyt viime aikoina mittavia terveysongelmia aivokasvaimen vuoksi, alkoivat monet fanit aavistella pahinta. Yksi brittifani kysyikin tiedotteen kommenttiosuudessa, puhuuko yhtye nimenomaan viimeisestä jenkkikiertueesta vai onko tarkoitus jättää jäähyväisiä lopullisemmin, ja vastaus kuuluu, että ensin mainittu vaihtoehto on oikea.

Eli Euroopassa ja Suomessa voidaan odottaa Satyriconin jatkavan vielä entiseen tapaan. Toivottavasti tilanne pysyy stabiilina eikä Wongravenin terveys aiheuta suunnanmuutoksia.

Lisää luettavaa