”Se oli minun tilaisuuteni!” – Lars Ulrich muistelee kertaa, jolloin Paul McCartney vei mieheltä U2:n rumpalin pallin suoraan nenän edestä

On se Paul melkoisen liukasliikkeinen veijari.
10.9.2017 14:51

Metallica-rumpali Lars Ulrich paljastaa isännöimässään Beats1-radio-ohjelma It’s Electric!:ssä, että missasi kerran mahdollisuuden musisoida U2:n kanssa Paul McCartneyn takia. Rolling Stonen mukaan Ulrich ja vieraana ollut Foo Fighters -nokkamies Dave Grohl jakoivat nimittäin yhdessä vaiheessa show’ta omakohtaisia tarinoita Beatles-legendasta, kun ohjelman isäntä päätyi muistelemaan kertaa, jolloin hän päätyi tapahtumaan jossa U2:n Bono ja The Edge olivat esiintymässä. Rumpujakkara ammotti kuitenkin tyhjyyttään, joten mies ajatteli tilaisuutensa koittaneen.

”Ajattelin, että tämä on mahdollisuuteni soittaa Bonon ja The Edgen kanssa”, Ulrich kertoo. ”Aloin siis kerätä rohkeutta. Seisoskelin lavan takana ja toivoin ettei kukaan huomaisi minua. Lähdin kävelemään patteristoa kohti, kun huomasin jonkun vilahtavan paikalle muutama metri edelläni, mutta en erottanut kenestä oikein oli kyse. ”

”Sitten hän hän istahti rumpujen taakse ja paljastui, että sehän oli Paul McCartney. Sanoin, että ’Hetkinen. Minun oli tarkoitus soittaa rumpuja U2:ssa. Se oli minun tilaisuuteni!’ Sitten juoksin huutaen pois paikalta, enkä ole sen koommin sinne palannutkaan.”

Ulrich kuitenkin kehaisee vanhan banjosilmän rumpalointia ja tilaisuuden yleistä ainutkertaisuutta.

”[McCartney] on loistava rumpali. Hän soitti tiukasti. Se oli todella hienoa. Siellä oli Bono, The Edge ja McCartney, he soittivat muutaman biisin ja se oli mieletöntä. Sekin oli hienoa, ettei puhelimet olleet sallittuja… se oli siis jotain, joka jäi elämään vain paikalla olleiden ihmisten mieliin.”

Lisää luettavaa