Sideways esittelee ensi kesän tarjontaansa: The National, A Perfect Circle, MØ ja pitkä rivi muita bändejä julki

Festivaali vaihtaa ensi vuonna myös sijaintia.
10.11.2017 09:13

Ensi kesän festarimylly jauhaa pikkuhiljaa kovemmilla kierroksilla. Isot festivaalit yksi toisensa perään julkistavat artistikiinnityksiään, ja nyt Helsungin Sideways paljastaa, mitä kaikkea ensi vuonna on tarjolla.

Tapahtuman vetonauloja ovat kesällä 2018 The National, A Perfect Circle, Searching for Sugar Man -dokumenttitapauksen keskushahmo Rodriguez sekä tanskalainen MØ. Suomalaisista artisteista tapahtumaan tarjontaan on kiinnitetty Pariisin kevät, Rättö & Lehtisalo, Pyhimys, Gasellit, DJ Kridlokk, Vesta, M, SUAD ja $now.

Sideways tiedottaa samalla myös uusista käytännön järjestelyistä. Tapahtuma muuttaa Teurastamolta Helsingin Jäähallin ja Eläintarhan urheilupuiston ympäristöön, ja festari laajenee kolmipäiväiseksi. Sideways järjestetään Helsingissä Nordiksella perjantaista sunnuntaihin 8.–10.6.2018.

”Nordiksella saamme ulkolavojen lisäksi viimeinkin käyttöömme Teurastamolta puuttuneita sisätiloja Jäähallin suuresta pääareenasta festivaaliohjelmaa tarjoaviin sivuhuoneisiin ja muihin tiloihin”, Sidewaysin promoottori Artemi Remes kertoo tiedotteessa.

”Uudet venuet mahdollistavat myös pimeyttä vaativat tuotannot, joita emme aikaisemmin pystyneet toteuttamaan, sekä keikkojen jatkumisen aamuyöhön asti. Sidewaysin tunnelma leppoisana ja hyvän palvelutason kaupunkifestivaalina halutaan säilyttää, joten festivaalilippuja on jatkossakin saatavilla vain rajoitettu määrä.”

Festivaalin kolmen päivän early bird -liput ovat nyt myynnissä hintaan 119€. Lipunmyyntiä johdetaan festivaalin kotisivuilta käsin.

Lisää luettavaa