Sidewaysin ohjelma on valmis – listalla 16 uutta esiintyjää sekä kryptinen yllätyskeikka

23.5.2016 12:41

Helsingin Teurastamolla 17.–18.6. järjestettävän Sideways-festivaalin ohjelma on valmis, kertoo juuri tullut tiedote. Tässä viimeisessä artistijulkistuksessa tapahtuman esiintyjälista täydentyy 16 artistilla sekä eräällä tavallistakin salaperäisemmällä merkinnällä: yksi tapahtuman esiintyjä nimittäin paljastetaan vasta festivaalin aikana.

Tämä mystinen ulkomainen esiintyjä X konsertoi Sidewaysissa lauantaina 18. kesäkuuta. Tapahtuma kertoo, että kysymyksessä on yhtye tai artisti, joka ei ole koskaan aikaisemmin vieraillut Suomessa. Aiheeseen liittyviä vinkkejä on luvassa seuraavien viikkojen aikana Heinekenin ja Sidewaysin sosiaalisen median kanavissa.

Muita uusia esiintyjiä ovat Yona, Artturi Tairan Shivan Dragn, Töölön ketterä, Ghost World, Kiki Pau, Redder, Viagra Boys (SWE), Atomirotta, Noah Kin, Phantom, Stiletti-Ana, Black Twig, Mara Balls, Seksihullut, Janne Westerlund ja pitkän poissaolon jälkeen henkiin herätetty Echo Is Your Love.

Sidewaysin koko esiintyjätiedot löytyvät festivaalin verkkosivuilta. Tapahtuman kahden päivän liput maksavat Tiketissä ja Lippupisteessä 85 euroa, pelkän lauantain liput maksavat 60 euroa. Perjantain liput on loppunvarattu.

Lisää luettavaa