Sinä itseäsi auton ratissa laulamassa kuvaava ihminen! Näinkin voi käydä kun musiikki vie mennessään ja tarkkaavaisuutesi herpaantuu

Laulaminen ja ajaminen samaan aikaan voi toisinaan johtaa hyvin vaarallisiin tilanteisiin.
23.10.2016 13:25

Travis Carpenter -niminen nuorimies oli ajamassa, ainakin omien sanojensa mukaan täysin rajoitusten mukaisesti, Indianapolisista Whitewateriin, kuvaten samalla itseään lauleskelemassa stereolaitteoistostaan kantautuvan musiikin mukana, kuten aina ennenkin vastaavilla reissuillaan. Tällä kertaa matkaan tuli kuitenkin melkoisia mutkia rankkasateen aiheuttaman vesiliirron päästessä yllättämään Casting Crowns -yhtyeen And Now My Lifesong -kappaleseen eläytyneen miehen. Seurauksena tästä herpaantumisesta oli auton kiepahdus katon kautta ympäri ja viraaliksi päätynyt video ko. tapahtumien kulusta.

Henkilövahingoilta tällä kertaa kaikeksi onneksi säästyttiin ja aineellisetkin vahingot jäivät kuin ihmeen kaupalla minimaalisiksi, mutta toimikoon tämä silti muistutuksena siitä, että näin syksyllä ja talven lähestyessä näilläkin leveysasteilla on syytä keskittyä ajoneuvon ohjastamiseen vaikka laulu kuinka muuten maittaisikin.

Lisää luettavaa