Soundi-klubi starttaa syyskuussa – avausillassa kova kattaus

7.8.2013 14:42

Soundi alkaa järjestää yhteistyössä Tampereen Klubin kanssa Soundi-klubia, joilla esitellään niin maan suurimpia tähtiä kuin kiinnostavia tulokkaitakin. Ensimmäinen klubi-ilta pidetään 19.9. juhlavasti 1200 henkeä vetävän Pakkahuoneen puolella. Musiikista vastaavat kolme maamme persoonallisinta artistia: Kauko Röyhkä & Narttu, Radiopuhelimet ja Risto.

Vuosi sitten odotetun ja ylistetyn paluun tehnyt Kauko Röyhkä & Narttu on jälleen matkalla kohti määrittelemättömän pituista taukoa. Soundi-klubin veto on näillä näkymin ryhmän viimeinen Tampereella, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla aistimaan, miten Pikku enkeli, Pois valoista, Nivelet ja muut Röyhkä-klassikot purevat. Kauko Röyhkä & Narttu on ajankohtainen myös levyrintamalla: Pois valoista – live 2012 –albumi ilmestyy 8. syyskuuta.

Radiopuhelimet esittää tapahtumassa ensimmäisen akustisen albuminsa, Ei kenenkään maan, materiaalia. Laajennetussa keikkakokoonpanossa ovat mukana levyllä vierailevat muusikot Heli Alku (taustalaulu), Pike Kontkanen (viulu), Mirja Mattinen (sello) sekä Pekka ja Veera Tuomi (saksofonit). He tuovat lihaa Radiopuhelimien rämisevään luurankoon, jonka muodostavat Antti Annunen (basso), Katz (kitara), J.A. Mäki (laulu), Jarno Mällinen (kitara) ja Jyrki Raatikainen (lyömäsoittimet). Ei kenenkään maa ilmestyy keikan jälkeisenä päivänä 20. syyskuuta.

Risto Ylihärsilän persoonallisesti johtama Risto julkaisee seuraavan pitkäsoittonsa vielä vuonna 2013. Sitä ennen uusi ja vanha Risto kohtaavat Soundi-klubilla. Ristolta voi tunnetusti odottaa mitä tahansa, vaikkapa scifahtavaa shamanismia, johon on sekoitettu gospelia… luvassa on yllätysten ilta! Riston uuden singlen pääsee kuulemaan täältä.

Soundi-klubi järjestetään syyskuun avauksen lisäksi kaksi kertaa ennen vuoden 2013 loppua.

Soundi-klubi, Pakkahuone, Tampere
To 19.9.
klo 22 Kauko Röyhkä & Narttu
klo 21 Radiopuhelimet
klo 20 Risto

Liput: 20/18e (ennakko Tiketti, alkaen pe 9.8. klo 9)

Lisää luettavaa