Stop the press: Gallagherin veljekset eivät olekaan solmineet rauhaa ja Liam sanoo jouluisten hyvänmielentoivotusten johtuneen lähinnä humalasta

18.2.2018 22:40

Joulupyhien aikaan Liam Gallagher paljasti solmineensa rauhan veljensä Noelin kanssa ja kaikki tuntui olevan taas hyvin Britteinsaarilla.Tätä onnea ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä pari viikkoa tapahtumista eteenpäin veljekset olivat jälleen tukkanuottasilla Noelin mollatessa veljeään ”biisinkirjoittaja-armeijan” käytöstä, johon Liam vastasi kysymällä veljeltään, ”Milloin teillä puristeilla oli viimeksi oikea hitti?” Sotakirveen hautaamista mies puolestaan kommentoi uusista käänteistä huolestuneelle fanille tyhjentävästi: ”V*tut aselevosta”.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, ettei mitään sovintoa ollut alunperin olemassakaan. Liam nimittäin paljastaa tuoreessa NME:n haastattelussa olleensa humalassa sovittelevaan sävyyn twiittailessaan. ”Oli joulu ja äitini painosti minua. Olin ottanut pari drinkkiä ja pistin viestin tulille”, mies selittää. ”Se oli humalainen minä”.

Mies ottaa haastattelun tuoksinassa kantaa myös Oasiksen kohtaloon toteamalla, ettei hän ole varsinaisesti vastuussa brittijätin hajoamisesta. ”Minulla ei ole mitään anteeksipyydettävää… se oli hän [Noel] joka hajotti bändin.”

Voit katsoa koko haastattelun yltä (Noel-kommentit löytyvät noin 17:20:n kohdilta).

Lisää luettavaa