Suomalainen koirakennel vs. Noel Gallagherin tytär

31.7.2014 22:45

Suomalainen kennel on herättänyt huomiota Briteissä, etenkin maan musiikkipiireissä. Kaikki alkoi siitä, kun NME uutisoi äskettäin suomalaisen kennelin saaneen nimensä Oasiksen kakkoslevyn (What’s The Story) Morning Glory? mukaan. Glory Morning -kennelin pitäjä Ville Kormilainen (entinen Suosikin päätoimittaja ja Universalin markkinointipäällikkö, vetää nykyään kuono.fi -koirasivustoa) kertoi jutussa, kuinka heillä on suunnitelmissa nimetä kennelin lisäksi myös koiranpentuja Oasiksen laulujen inspiroimana.

Uutisen huomasi myös Oasis-mies Noel Gallagherin tytär Anaïs, joka ei valitettavasti ollut asiasta lainkaan innoissaan. Tyttö kirjoitti kennelin pitäjille pitkän ja vetoavan kirjeen, jossa hän kertoo vastustavansa koirankasvatusta, sillä hänen mukaansa se altistaa koiranpennut sairauksille. Hän ottaa esimerkiksi oman koiransa Oscarin, jolla on ollut pahoja terveysongelmia.

Kirje löytyy kokonaisuudessaan NME:n uutisesta.

Nyt Ville Kormilainen on kirjoittanut Anaïsille pitkän ja perinpohjaisesti perustellun vastineen. Soundillekin lähettämässä vastineessa hän kertoo, että Suomessa kennelien pitäminen on erittäin hyvin valvottua ja kontrolloitua. Lisäksi hän painottaa, että terveysseikkoihin kiinnitetään erittäin paljon huomioita ja Glory Morning -kennelin pyrkimyksenä on kasvattaa mahdollisimman terveitä pentuja.

Nähtäväksi jää, vaivautuuko Anaïs jatkamaan kirjeenvaihtoa. Kukapa tietää vaikka isäpappakin sanoisi painavan sanansa.

Jäämme seuraamaan jännittyneinä!

(Kuva: Ville Kormilainen)

Lisää luettavaa