Synkkä viikonloppu festivaalirintamalla: Auto ajoi väkijoukkoon Pinkpopissa, nainen löydettiin kuolleena Firefly Music Festivalissa

Hollannissa ja Delawaressa koettiin surullisia käänteitä.
19.6.2018 09:58

Viime viikonloppu on osoittautunut varsin synkäksi festivaalirintamalla. Uutisoimme jo aiemmin New Jerseyssä järjestetyillä taidefestivaaleilla sattuneesta ammuskelusta, mutta kuolema on kylvänyt satoaan muuallakin.

Suosittu hollantilaisfestivaali Pinkpop päättyi erityisen ikävissä merkeissä, kun pakettiauto ajoi väkijoukkoon kadulla, joka toimi yhtenä poistumisreittinä festivaalialueelta. Yksi henkilö kuoli ja kolme loukkaantui yliajossa. Ajoneuvo pakeni paikalta, mutta BBC:n mukaan auton 34-vuotias kuljettaja ilmiantoi itsensä poliisille myöhemmin. Toistaiseksi ei ole selvillä, oliko teko tahallinen vai vahinko, mutta mieskuljettajaa epäillään taposta ja tapon yrityksestä.

Yhdysvalloissa puolestaan löydettiin kuollut nainen Delawaressa järjestetyn Firefly Music Festivalin leirintäalueelta. NBC Philadelphian mukaan 20-vuotias philadelphialaisnainen löydettiin elottomana aikaisin sunnuntaiaamuna ja todettiin kuolleeksi myöhemmin sairaalassa. Naisen kuolinsyy ei ole vielä selvillä, mutta viranomaiset eivät kuitenkaan epäile asiaan liittyvän rikosta.

Lisää luettavaa