Tampere saa uuden kaupunkifestivaalin: mukana artisteja indiestä elektroon ja uudesta vanhaan

1.6.2017 11:01

Tampere saa heinäkuussa uuden kaupunkifestivaalin, kertoo juuri tullut tiedote. Uusi Tampere -niminen festivaali järjestetään 14.–15.7. Kuivaamossa. Vanhasta tehdaskiinteistöstä kunnostettu tapahtuma-areena on ollut toiminnassa viime kesästä lähtien, ja Uusi Tampere on Kuivaamon ensimmäinen laajemmalle yleisölle suunnattu tapahtuma.

Kaksipäiväinen tapahtuma yhdistelee elektronista musiikkia indieen ja hiphopiin. Kuivaamoon saapuvat muun muassa brittielektro-artistit Luke Vibert ja Plaid. Kotimaisista artistista paikalla ovat Yona, Julma H, View, Joose Keskitalo ja Se-orkesterista tunnettu tunnettu Yari.

Uusi Tampere käsittää kolme lavaa. Päälava sijaitsee Kuivaamon isossa salissa, toinen Pirkanmaan Kaarikoirat ry:n skeittihallissa ja kolmas alueen sisäpihalla.

”Kuivaamo on niin poikkeuksellinen paikka Tampereella, että pakkohan sinne oli uusi siisti tapahtuma pystyttää! Kaupunki on kunnostanut tilasta upean, ja esimerkiksi skeittihalli on vertaansa vailla Suomessa. Tähän mennessä paikka on tuttu lähinnä elektronisen musiikin diggareille, mutta Uuden Tampereen kautta se tavoittaa toivottavasti laajempaakin yleisöä”, festivaalituottaja Antti Hietala kertoo tiedotteessa.

Festivaalin järjestävät yhteistyössä Tampereen Kulttuurikamari Oy, Alt Agency & Management, Swäg ry. Katso lisätietoja tapahtuman Facebook-sivuilta.

Lisää luettavaa