Tanskalaista huumoria vai totisinta totta? – Lars Ulrich paljasti, mikä saa miehen jaksamaan vaativassa Metallica-rumpalin pestissään

Lars Ulrichille maistuu lettu.
24.9.2016 17:31

Uuden albumin julkaisuun valmistautuva Metallica on pysynyt viime ajat kiireisenä promootiohommissa. Tämä on luonnollisesti tarkoittanut erityisen paljon tehtävää yhtyeen enemmän tai vähemmän viralliselle puhemiehelle, rumpalimestari Lars Ulrichille. Mielellään haastatteluissa asioista kuin asioista puheleva Ulrich on nytkin säästänyt paljon kiehtovia knoppitietoja jaettavaksi tiedonjanoisille journalisteille ympäri maailmaa. Yksi mielenkiintoisimmista tiedonjyväsistä irtoaa kuitenkin New York Postin haastattelussa, jossa mies raottaa salaisuutta siitä, miten rumpalointi Metallican kaltaisessa yhtyeessä onnistuu 52-vuotiaalta mieheltä.

”Noh, juoksen joka päivä noin 30-45 minuuttia, kuten olettaa saattaa”, mies aloittaa ja siirtyy sitten varsinaiseen paljastus-osioon: ”Merkittävä osa ruokavaliostani koostuu kauraletuista. Ne on tehty munanvalkuaisista, kaurasta ja rasvattomasta jogurtista ja niissä on hippunen Steviaa. Saan niistä hiilarini. Resepti on peräisin ranskalaiselta ravintoasiantuntija Pierre Dukanilta. Syön niitä noin 20 kappaletta päivässä. En ole koskaan paria metriä kauempana letuistani – ne ovat polttoaineeni Metallicassa rumpalointiin.”

Lisää luettavaa