Ted Nugent löytää jälleen uuden syyn Amerikan kouluampumisille – eikä se tietenkään ole aseiden helppo saatavuus

25.5.2018 08:41

Yhdysvaltain aselakikeskustelu näyttää näin etäämmältä katsottuna välillä aika merkilliseltä. Jos suuressa, kilpailuhenkisessä ja voittajia ihannoivassa yhteiskunnassa on runsaasti katkeroituneita, tavalla tai toisella syrjäytyneitä ihmisiä, jotka pääsevät helposti käsiksi tuhovoimaisiin aseisiin, miksi maassa tapahtuu joukkoampumisia? Kehnon ruokavalion takia, väläyttää konservatiivisista mielipiteistään tunnettu rockmuusikko Ted Nugent.

Niin, Newmax-mediayhtiön haastattelussa vieraillut Nugent syyttää roskaruokaa Yhdysvaltoja piinaavista joukkomurhista. Nugent perustaa mielipiteensä tuoreeseen The Magic Pill -dokumenttielokuvaan, joka on saanut kiitosten lisäksi osakseen kritiikkiä siitä, että se sivuuttaa useita tieteellisiä tutkimuksia.

”Jos katsot tarkemmin Columbinen, Virginia Techin, Auroran, ehdottomasti Sandy Hookin, Parklandin ja nyt Santa Fen murhaajien hidasta, zombiemaista käyttätymistä ja tutkit, millaista ruokaa he ovat tunkeneet pyhään ruumiinsa temppeliin, se on pelkkää myrkkyä”, Nugent sanoo ja jatkaa myöhemmin:

”Tiedän, että monet luulevat minun vain pakenevan aseongelmaa, mutta tässä ei ole kysymys aseista. Kysymys on käytösongelmasta. Kun siihen lisätään vielä väkivaltaiset pelit ja elokuvat sekä vanhemmat, jotka eivät hoida tai kasvata lapsiaan, niin tämä on lopputulos.”

Eli nopeasti listattuna syy on kaikessa muussa kuin siinä, että joukkomurhaa hautovat sekopäät saavat liian helposti käsiinsä aseita. Mitäpä tuohon lisäämään.

Lisää luettavaa