”Tehkää heille palvelus – älkää tulko konsertteihin” – Axl Rosen manageri lähetti tylyt terveiset ”itsekkäille” AC/DC-faneille

6.9.2016 20:42

Axl Rosen pesti AC/DC:n keulilla on herättänyt voimakkaita reaktioita niin puolesta kuin vastaan aina julkistamisestaan lähtien. Jälkimmäisistä mittansa täyteen saanut Rosen manageri Beta Lebeis päätti vuodattaa täyslaidallisen arvostelijoiden niskaan sarjassa nyttemmin jo poistettuja Instagram-päivityksiä. Asiasta raportoivat muun muassa NME ja Alternative Nation.

Päivityksissään Lebeis ei juuri peittele tuntemuksiaan ”vihaajiksi” kutsumiaan henkilöitä kohtaan, kuten seuraavasta, kaikki hänen poistamansa viestit yhdistävästä kappaleesta on hyvin havaittavissa:

”Tehkää heille palvelus – älkää tulko konsertteihin. He eivät kaipaa kaltaisianne persereikiä ympärilleen. Olette molempia bändejä vaivaava vitsaus. Olen varma, että toivoisitte Brianin olevan mukana, mutta hän on sairas. Arvostakaa sitä mitä saatte ja lakatkaa olemasta niin itsekkäitä, hyvät hyssykät sentään. Kasvakaa aikuisiksi ja lopettakaa valittaminen. Tämä koskee myös Angusta ja hänen kavereitaan, joten hieman kunnioitusta kiitos. Brian päätti lähteä terveydellisistä syistä, joten Axl auttaa idoleitaan. Ilmeisesti vihaajat vain vihaavat, eikä heillä ole parempaakaan tekemistä kuin lingota paskaa muiden niskaan.”

Että näin.

Vuoden 2015 alkupuoliskolla alkaneesta Rock or Bust -maailmankiertueesta on jäljellä enää viisi pysähdystä ennen 20. päivä kuluvaa kuuta koko hoidon paketoivaa Philadelphian konserttia.

Näin Axl/DC:ltä sujui Back in Black muutama ilta takaperin Atlantassa:

Lisää luettavaa