”Tekisin sen fanien vuoksi, sillä olemme sen heille velkaa” – Ex-Kiss-kitaristi olisi valmis reunioniin vaikka ei sitä itse vaadikaan

Ace Frehley ei yritä väkipakolla saada vanhaa jengiä kokoon, mutta tekisi sen mielellään fanien vuoksi.
3.7.2017 18:30

Entinen Kiss-kitaristi Ace Frehley kommentoi alkuperäisen Kissin paluumahdollisuuksia Eddie Trunkin radioshowlle vastikään myöntämässään haastattelussa. Viime vuonnahan kitaristilegenda yhdisti voimansa Paul Stanleyn kanssa soololevynsä tiimoilta ja juuri äskettäin saimme kuulla, kuinka Gene Simmons käväisi säveltämässä pari kappaletta Frehleyn luona. Näistäkös huhut Space Acen liittymisestä takaisin yhtyeen riveihin saivat aimo annoksen tuulta purjeisiinsa.

Vanhojen kiistakumppanien välien lähentymisistä huolimatta paluu ei ole ollut Frehleyn mukaan missään vaiheessa puheenaiheena. ”Voin olla vain rehellinen”, Frehley tokaisee asiasta kysyttäessä. ”Se [paluu] on jotain sellaista, jota en ole yrittänyt painostaa tapahtuvaksi, eivätkä Paul ja Gene ole ottaneet sitä puheeksi kanssani.”

Mies antaakin mieluummin ”asioiden kulkea luonnollista tahtiaan”, mutta toteaa, että ”mikäli fanit vaativat sitä, jossakin vaiheessa tulee hetki, jolloin [Simmons ja Stanley] eivät voi sanoa ei.”

”Mikä ikinä sitten tapahtuukan, kaikki tulee olemaan ihan hyvin, mutta mikäli Paul ja Gene päättävät ottaa minut mukaan ruotuun ja maailmankiertueelle, sekin olisi hienoa, mikäli se vain tehdään kunnolla. Mutta minua ei ole lähestytty asian tiimoilta.” Mies olisi joka tapauksessa valmis unohtamaan menneet fanien vuoksi: ”Vaikka en haluaisikaan tehdä sitä itseni takia, tekisin sen fanien vuoksi, sillä olemme sen heille velkaa.”

Frehley toteaa asian olevan loppuviimeksi kiinni rahasta ja mikäli sitä vain laitettaisiin tarpeeksi tarjolle, mies mitä luultavammin nähtäisiin tutussa maskissaan ja paluukiertue starttaa heti, ”kun promoottorit soittavat [Kissin manageri] Doc McGheelle, Paulille ja Genelle ja tarjoavat heille miljoonia. Kaikessa on kyse rahasta — minä tiedän sen ja sinäkin tiedät sen. Joten mikäli promoottori soittaa Doc McGheelle ja sanoo ’annamme teille 200 miljoonaa dollaria puolen vuoden kiertueesta’, minulle aletaan soitella. Mikäli niin ei käy, en välttämättä ole mukana. Kukapa tietää? Mutta kuten sanoin, kaikki tulee olemaan ihan hyvin joka tapauksessa.”

Haastattelun litteroinnista vastasi Blabbermouth.

Lisää luettavaa